4000 TL Monitörlü Sistem Önerisi

av.irsad

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir PC toplamayı düşünüyorum önümüzdeki 10 gün içinde. Toplayacağım bu bilgisayar oyun oynama odaklı olacak ve daha çok hardcore oyunlar olacak bu yüzden sağlam bir bilgisayara ihtiyacım var. Bilgisayar için üst limiti 3.500 TL olarak düşünüyorum. Bundan 200 TL eksik olur fazla olur sıkıntı yaratmaz. Yeter ki oyunları zevk alarak Full HD oynayabileyim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler :technopat:
 
Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Su soğutmanın avantajı ne olur merak ediyorum. Çok fazla ısınma olacağını düşünmüyorum açıkcası onu daha sonradan ekleyebilirim. i5 gtx780 darboğaz yapmaz değil mi? Ayrıca şöyle bir sorunumuz var monitörde almak durumundayım. Eski monitörüm HD değil. Neylerde kısarsak çok performans kaybetmem ?

10 gün içerisinde acilen bir canavar toplamaya ihtiyacım var. Bütçem en fazla 4000 TL ve monitör dahil olmalı bu fiyata. Bir kuruş daha fazla verebileceğimi sanmıyorum. Malum öğrenciyiz. Bilgisayarın tek amacı oyun oynamak olacak ve oynadığım oyunlar üst seviye hardcore oyunlar. Acil yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı