4000 TL Sistemde Ekran Kartı Seçimi

İşlemci yükseltirsem oyun ve yayıncılık hayatıma sıkıntısız bi şekilde giriş yapıp başarılı bi şekilde ilerleyebilirim dimi? Elime para geçtikçe tabiki yükseltmeler yaparım ama bu sistem en azından 1.5 yıl falan götürür mü beni?

6500 ile de sıkıntısız giriş yaparsınız. Fakat şuan paranız var ise biraz daha iyi bir işlemci alabilirsiniz. Eğer (2-3 yıl sonra) yetmezse sistem 1 adet GTX 970 daha alıp SLI yapıp, işlemciyi yükseltirsiniz olur biter.

Intel sistem kurarsan şuan Asus GTX970'te kampanya var. Bi kontrol edersin yinede

Evet siz zaten gtx 970 slı şimdi yapsın demediniz ancak ekran kartı fiyatları genelde çok fazla ucuzlamıyor ve tahminimce tavsiye isteyen arkadaşımızın max. Bütçesi 4000 tl.

Bende yakın zamanda ekran kartı almayı düşünüyorum.R9 390 almaya karar verdim.Nedeni ise 8gb vram olması,örneğin Call of Duty Black ops 3'de full ayarlarda 6gb vram yediği söyleniyor.Baktığım karşılaştırmalarda R9 390 Vs Gtx970 +10 fpsye yakın bir fps fazlalığı var R9 390'da.Amd'nin yazılımsal desteğininde artacağı söyleniyor.Eğer R9 390 alıcaksan MSI öneririm.Gtx970 alıcaksan Asus turbo Gtx970'de diğer 970lere göre 200-250tl fiyat farkı var.
Yok hocam monitör değiştiricem 1080p alıcam monitörü. Yani 1080p üzerinden hesaplıyoruz.

Monitör için bütçeniz nedir ?
Yok hocam monitör değiştiricem 1080p alıcam monitörü. Yani 1080p üzerinden hesaplıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…