4000 TL Sistemde Ekran Kartı Seçimi

mrcek98

Kilopat
Katılım
28 Şubat 2016
Mesajlar
879
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi forumlar.

Ben uzun zamandır bir bilgisayar toplamak istiyorum. Araştırmalarımı yaptım çoğu donanımı oturttum yerine fakat ekran kartı konusunda kararsızlığında ötesinde bir durumdayım ki daha AMD veya NVİDİA olması gerektiğine karar veremedim.

Benim bilgisayar için toplamda 4000 lira gibi bir bütçem olacak. Fakat ekran kartı konusunda kararsızım.

Saadete gelelim. Ben bu ekran kartını oyun oynamak ve kendime uğraş olması için Youtuberlık yayıncılık yapmak için alıcam yani oyun videoları çekicem. Bana hangi kart daha verimli olur hiçbir fikrim yok. Takip ettiğim yayıncıların ekipmanlarına bakıyorum hepsinde bir NVİDİA'dır sürüyor. AMD'nin tercih edilmeme sebebi nedir? Bana bu iki firmanın oyun ve yayıncılık hayatımda bana sağlayacağı artı ve eksiler konusunda yardımcı olursanız çok minnettar kalırım. Değerlendirmeleri önümüzdeki günlerde gelecek pascal ve polaris mimarisinde göz önünde bulundurarak yapabilirseniz sevinirim :)
 
Yani ben burda bilgi birikime incelemelere dayanarak benim kullanacağım alanda en çok işime yarayacak kart konusunda bilgi almak istiyorum. Herhangi bir firmanın fanboyluğu değil.
 
Bu sistemi tavsiye ederim.
 

Dosya Ekleri

  • upload_2016-3-24_17-54-28.png
    upload_2016-3-24_17-54-28.png
    63,6 KB · Görüntüleme: 490
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı