4000 TL Video Düzenleme için Sistem toplama

Nerden baktınız gerçekten komikmiş. Böyle olmaması gerekiyor. Atacağım linkten ne demek istediğimi anlayacaksınız.
B350M: GIGABYTE GA-AB350M-GAMING 3 AMD B350 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C)MHz Anakart
B350 V1: GIGABYTE GA-AB350-GAMING AMD B350 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.)MHz Anakart
B350 V2: GIGABYTE GA-AB350-GAMING 3 AMD B350 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.)MHz Anakart

Not: V1 ve V2 benim isimlendirmem V1 dediğin link teki anakartta RGB yoktu sanırım V2 de de RGB var. B350M de RGB yok diye biliyorum.

7.nesil i7 önermişsiniz. 8.nesil önde ve az bir fiyat farkı var. 7.nesil önerildiğinden arkadaşlar size ona göre yardım ediyor.
Ryzen alma fikrine döndü sanırım. Doğru olana yani bu bütçe içinde geleceği düşünerek.

Güzel bu alınabilir. Birtek RAM'i Corsair veya Gskill ile değiştirebilirsin fiyat eğer biraz fazla artıyorsa böyle kalsa da olur. İyi olmuş üzmez:)
Usta kesin ve net olmak adına bir-iki soru soracağım eğer müsait isen,
öncelikle amacım adobe premier ve adobe photoshop ve bu programlarda yeni sayılırım bu sebeple bu sistem fazla mı olur yoksa iyi midir ?
Ayrıca daha monitör alacağım bunu alırsam eğer monitör için 1 ay kadar beklemem lazım,para biriktirmek açısından diyorum.
Son olarak bu güç kaynağı iyi sayılır mı ? Elektrik gibi kesintilerde dayanabilir mi yoksa daha iyi bir güç kaynağına mı gitmeliyim ?
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı