4000 tl ye sistem toplama monitör dahil

GTX 970 para vermeyin diyorsunuz ama 10 FPS için 600 TL verilmez biraz mantıklı konuşalım. 4K veya 2K olsa neyse. 4k monitör alacak bütçesi yok. :)

Siz beni yanlış anladınız, örneğin Middle Earth Shadow of Mordor gibi bir oyun bir grafik ayarı vardı unuttum yazılışını 1,2,4,6 gb vram istiyor. Şimdi 970 ile 4GB Vram isteyen grafikte oyunu açarsanız istenilen performansı alamazsınız. o 500mb vram çok işe yarar.

Zaten sorunlu bir ürüne para vermek isteyen bana göre mantıklı düşünemiyordur.

Bazı şeylerden kısıp 980'li sistem alırsın keyfine bakarsın.

10fps için 600tl'den bahsetmişsiniz sanırım 980'i kast ediyorsunuz? ben 970 gibi sorunlu bir kartı alıcağıma 600 tl verir sorunsuz 10fps daha iyi olan kartı alırım.

10 fpsninde çok önemi var 30 alıcağınız yerde 40, 40 alıcağınız yerde 50 alıcaksınız ve 10fps'yi kesinleştirmek yanlış bazen 15 olabilir bazen 5 yerden yere değişir sonuçta 970'den daha performanslı bir kart 980, bence parasını hak ediyor.

Şöylede bişi var 60Hz monitörde 980li sistem olmaz 120/144hz lazım ki o zevki tatmak ve performansı tam almak için. Yada yırtılmalara katlanıcaksınız 100 küsür alıcaksınız yine :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı hemen hemen 10 FPS bile değil 5 FPS fark veriyor.(Bazı yerlerde) Ayrıca 600 TL az bir miktar size göre sanırım. SSD ve Diğer bileşenler yükseltilebilir benim sistemde ben SSD ve Sıvı soğutma tercih ettim. Kararı onun 6000 TL'lik bir bütçe olsa anlarım seni. :) Ne demek istediğini anladım kardeşim. :)

Siz beni yanlış anladınız, örneğin Middle Earth Shadow of Mordor gibi bir oyun bir grafik ayarı vardı unuttum yazılışını 1,2,4,6 gb vram istiyor. Şimdi 970 ile 4GB Vram isteyen grafikte oyunu açarsanız istenilen performansı alamazsınız. o 500mb vram çok işe yarar.

Zaten sorunlu bir ürüne para vermek isteyen bana göre mantıklı düşünemiyordur.

Bazı şeylerden kısıp 980'li sistem alırsın keyfine bakarsın.

10fps için 600tl'den bahsetmişsiniz sanırım 980'i kast ediyorsunuz? ben 970 gibi sorunlu bir kartı alıcağıma 600 tl verir sorunsuz 10fps daha iyi olan kartı alırım.

10 fpsninde çok önemi var 30 alıcağınız yerde 40, 40 alıcağınız yerde 50 alıcaksınız ve 10fps'yi kesinleştirmek yanlış bazen 15 olabilir bazen 5 yerden yere değişir sonuçta 970'den daha performanslı bir kart 980, bence parasını hak ediyor.

Şöylede bişi var 60Hz monitörde 980li sistem olmaz 120/144hz lazım ki o zevki tatmak ve performansı tam almak için. Yada yırtılmalara katlanıcaksınız 100 küsür alıcaksınız yine :)
Sorunlu kart demişsiniz. Acaba Technopat'ta öneri alarak sistem toplayan o kadar kişinin mantığı yani kafası yok mu? 3,5 GB VRam sorunu ve Coil Whine diyorsun herhalde. Coil Whine zaten ses o şansına kalmış. 3,5 GB da normal olarak bir hata evet ama şu an için Gtx980'e hiç mi hiç gerek yok. Oyun için sistem toplanıyorsa ve üst düzey programlar kullanılmıyorsa Gtx 980 almayı hiç tavsiye etmem. Elbette ki bütçe konusu isteyen alır.
600 TL için 10-20 Fps değer gibi bir şey demişsiniz. Kendiniz de söylüyorsunuz ki 120/144 Hz monitör alınması gerekir. Sizce 120/144 Hz monitörlerin fiyatı ne kadar? İnternete baktınız mı? 4000 TL için en ideal sistem topluyoruz monitör dahil.

@adaminbiri Siz beni yanlış anladınız ben bu konu için bahsetmiyorum genel anlamda söylüyorum. Araya bütçe girmişse 970 alınabilinir ama 980'e bütçe yetiyorsa diğer bileşenlerden kısıp 10 20fps için 980 alınabilinir. Zamanı gelicek 970 bazı yerlerde 25 fps verirken 980 35 fps vericek 25 ile 35 arasında büyük fark var.

Test videosunuda izledim 970 40 görürken 980 50 görüyor biri 30 görürken diğeri 40 görüyor kısaca performans artışı varmı var bana göre.

Kısaca parası olan 980 alsın bütçesi yetmeyen 970 alsın, arada ki 500mb vram dağlar kadar fark yaratmıyor elbette ama 4gb kullanabilirken 3.5 kullanmak nedense bana ters geliyor yani takılırım böyle ufak detaylara.

Yada kartın 4 değil 3.5gb vram olduğunu kabullenip alıcaz yapıcak bişi yok :)

CW sorunundan hiç bahsetmedim zaten o şans işi, cw olsada değişim yapıyorlar diye biliyorum vatan vs.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı