4000 TL'ye kablosuz kulaklık önerisi


Masaüstünde kullanacağım ama USB değil sanırsam.
 
Benim de aslında aklımda G733 varda kafam karışık iyi midir bilemedim.
G HUB buglu bir yazılım bazen sorun çıkarabiliyor onun dışında birşey yok, 270 gram çok hafif sesi iyi lakin biraz az 88 DB, konforlu ve şık tasarımı var 33 saate kadar dayandığı oluyor , eğer bir sorun yaşarsanız Logitech yardım ediyor zaten.
Barracuda X kötü deyip G535 önermek ?
Evet sesi kötü, konfor dışında pek bir artısı yok hani Barracuda PRO desen neyse o yine biraz daha iyi ama pahalı.
 
G HUB buglu bir yazılım bazen sorun çıkarabiliyor onun dışında bir şey yok, 270 gram çok hafif sesi iyi lakin biraz az 88 dB, konforlu ve şık tasarımı var 33 saate kadar dayandığı oluyor, eğer bir sorun yaşarsanız Logitech yardım ediyor zaten.

Evet sesi kötü, konfor dışında pek bir artısı yok hani Barracuda Pro desen neyse o yine biraz daha iyi ama pahalı.

Ses olarak sorunum yaşiyacağımı sanmıyorum zaten normalde de kısık seste oynuyorum o zaman G733 alacağım teşekkür ederim.
 
G733 desen hadi neyse en azından sesi iyi derim de ikisinin de microfonu leş. 270 gram ağırlık yazmışsın Barracuda 250 gram daha hafif. Barracuda ses engelleme konusunda daha iyi kulaklık 33 saat kullanım süresi yazmışsın barracuda'nın 50 saatlik kullanım süresi var Type-C girişi ile çoğu cihazda çalışmasını saymıyorum bile.

Konfor ise kişiye göre değişir. Barracuda X'in mik kalitesi g733'den bile daha iyi.

Logitech ürünleri güzel ürünler ama şuan TR'de hepsi overpriced. Daha kulaklık için sürücüyü gizleyecek kumaşı kulaklığa koymayıp 3000'e satıyor adamlar fanboyluğun alemi yok.
 

Geri
Yukarı