Ben rx versiyonunu 2600₺ kullanıyorum linkteki deluxe ve nx versiyonu 3900₺.Anladım tuş basım ömürü 100 milyon değil mi bir kaynakta 100 milyon gördüm fakat pek de güvenli bir kaynak değil gibi emin olmak istedim.
Bir de burada attığınız link ile şu an kullandığınız aynı değil galiba burada bir yanlışlık olabilir mi?
Ben RX versiyonunu 2600₺ kullanıyorum linkteki Deluxe ve nx versiyonu 3900₺.
100 milyon tuş ömrü doğru.
Anladım tuş basım ömürü 100 milyon değil mi bir kaynakta 100 milyon gördüm fakat pek de güvenli bir kaynak değil gibi emin olmak istedim.
Bir de burada attığınız link ile şu an kullandığınız aynı değil galiba burada bir yanlışlık olabilir mi?
Valla o sizin tercihiniz bir şey diyemem, ben bu tür detaylara çok dikkat etmiyorum, ürünün güzelliği daha ön planda benim için, bozulursa yenisini alırım. İlk mesajda dediğim gibi fareniz ne marka ise o markayı tercih etmenizi öneririm, çünkü RGB ışıklarda renk tutmama durumu oluyor. Ben daha çok farem SteelSeries olduğu için klavyede de SteelSeries tercih ettim.Kablosu örgülü değil sanırım bir kablo görünüyor fakat klavyenin mi tam anlayamadım kalın bir kablosu var diye gördüm hatta neredeyse PSU'ya giden güç kablosu kadar kalın kablonun uzunluğu ne kadar acaba?
Anladım görüntü olarak güzel klavyeler fakat Apex 5'in tuş basım ömürü 20 milyon bir oyuncu klavyesi için bu sayı bence düşük ayrıca fiyat olarak 3 bin TL'nin üzerinde bütçemin altında bir fiyat fakat tuş basım ömürü 20 milyon olması bana az geldi en azından 50 milyon olabilirdi bence.
Custom klavyecileri mancınıkla çine yollamak lazım.Custom kasaya okeyseniz eğer;
ZUOYA GMK67 özelleÅtirilmiÅ Mekanik klavye kiti çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Bluetooth 2.4G Kablosuz RGB Arkadan Aydınlatmalı Conta Yapısı klavye 3-mod - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Linkleri eklersen iyi olurEski scope modellerine para verme konuda önerilenler eski modeller. Yeni gelen scope II modellerinden satın almalısın sadece sağdaki buton bile ciddi fark yaratıyor. Scope'nin ilk modelinde orası yok.
Scope II'nin 2 modeli var RX Red ve NX Snow modelleri ikisini de denedim. RX Red'den sıkılmış biri olarak scope II modelinde Nx Snow daha hoşuma gitti. Fakat Scope II 96 modelinde extra sünger kullanılmasından dolayı hissiyat daha da iyiydi.
Scope II Nx Snow modelini incehesap Gaming gecesinden 3499 TL'ye aldım ben. Rx Red modelini de en ucuz gamegaraj satıyor oda 4300 TL civarında.
Eki Görüntüle 2128564
Linkleri eklersen iyi olur.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com