4000 TL'ye oyun sistemi

Merlini

Hectopat
Daha fazla  
sistem.PNG

Bu sistemi BenQ Rl2240HE 21.5'' 1ms monitör ile almayı düşünüyorum. Genelde MOBA ve strateji oyunları için topladım.(Total War, XCOMM, Star Craft vb.) Genelde FPS oyunlar oynamıyorum. Sistem ile ilgili eleştirilerinizi bekliyorum.

SSD gereksiz. Onun yerine GTX 970 modelini al. Kasa ve PSU ayrı alınacak. Zalman Z11 Plus HF1 + Cooler Master RS-600 iyi gider.

Yok SSD alıcam dersen ekran kartı olarak 280x modelini tecih et. Güle güle kullan.

SSD gereksiz. Onun yerine GTX 970 modelini al. Kasa ve PSU ayrı alınacak. Zalman Z11 Plus HF1 + Cooler Master RS-600 iyi gider.

Yok SSD alıcam dersen ekran kartı olarak 280x modelini tecih et. Güle güle kullan.

SSD alacağım. GTX 960 ile GTX 970 arasında 600 TL gibi bir fark var. Bu da beni aşıyor SSD almasam bile. Bir de SSD neden gereksiz?

Neden gerekli demek lazım aslında. SSD bilgisayarı iş için kullanan insanlar için gerekli. Oyun ve benzeri şeyler için kullananlar için lüksten ibarettir.

MSI GTX970 Gaming GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Gold.com.tr

400tl fark var bu arada. Abartmayın.

Ben Vatandaki fiyattan bakmıştım. Evet Gold'da daha ucuzmuş. Fakat sizin için 400 TL abartı değilse, benim içinde 200 - 300 TL'lik bir SSD'nin de lüks değil. Yorumunuz için teşekkürler.

SSD 370TL. 2 ay sonra 100-150 TL ucuzladığın da, aldığınız fiyata da 3GB vram 192bit versiyonlu ti modeli geldiğinde üzülmeyin diye bilgilendirmeye çalıştım. İyi forumlar.

@Wictors amacım kabalık etmek değildi sadece abartmayın demenize biraz bozulmuştum. Gold'daki fiyatı gördükten sonra SSD yi sonra alıp ekran kartını yükseltmek kafama yattı gerçekten. Yani yardımcı oldunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı