4000 TL'ye PSU, anakart ve işlemci onerisi

Sistem konusunda yorum yapmayacağım ama bağlantısını verdiğiniz işlemci tray, haberiniz olsun. Kutusuz yani, size sadece işlemci gelecek.
@Nazım Paşa hocam peki sizin önerebileceğiniz ankart işlemci psu var mı? kimisi intel kimisi ryzen dediği için kararsız kalıyorum bilmediğimden

Türkiye'deki bilgisayar parçası piyasasını uzun süredir takip etmiyorum dolayısıyla bir bütçeye en ideal seçenekleri sunamam. Onu buralarda vakit geçiren, fiyatlara hakim arkadaşlar daha iyi bilir. Ha bilgisayar parçalarına hala hakim olduğumu düşünüyorum, o yüzden bütçenin dağıtımına değil ama parçalara yorum yapıyorum. Dediğim gibi bu bütçeye daha iyi PSU alınır maalesef diyemiyorum, sadece ne aldığınızı bilip ona göre karar verin istiyorum.

Türkiye'deki bilgisayar parçası piyasasını uzun süredir takip etmiyorum dolayısıyla bir bütçeye en ideal seçenekleri sunamam. Onu buralarda vakit geçiren, fiyatlara hakim arkadaşlar daha iyi bilir. Ha bilgisayar parçalarına hala hakim olduğumu düşünüyorum, o yüzden bütçenin dağıtımına değil ama parçalara yorum yapıyorum. Dediğim gibi bu bütçeye daha iyi PSU alınır maalesef diyemiyorum, sadece ne aldığınızı bilip ona göre karar verin istiyorum.
anladım teşekkür ederim :)

@Nazım Paşa FSP HV Pro modelinin 550W hocam önerdiğiniz bu psu yu alayım mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı