Bütçe
40000
Degisim yapiyorlar mi Sinerji bir sorayim hocam cw var degisim istiyorum diyeyim madem. Ya da hiç riske girmeyip boyle mi kullansam ☹️

Risk olayı yok, size kalmış, çok rahatsız ediyorsa isteyin, 50 dB cw sesinin üzerine değişim yapıyor MSI ama bu bayağı yüksek.
 
Yeni kartlarin %90inda varsa dediginiz gibi degistirsemde yine olacak sanssiz biriyimdir zaten 😂

Fanlar çalışırken duyuluyor mu ki? Ayrıca Cinebench R23 multi sonuçlarını ve test sırasındaki sıcaklık ve güç tüketimini size zahmet paylaşabilir misiniz?
 
Cinebench R23 indirip multi Core'a tıklayacaksınız bir numarası yok.

Anladim hocam teşekkürler carsamba yapip size gonderecegim.

Ses rahatsız etmiyorsa bence iade etmeyin hocam performansa falan bir zararı yoktur Cw'nın sadece ses çıkartır.

Simdilik cok aşırı rahatsiz etmiyor ama ileride daha da artarsa ondanda korkuyorum hocam.
 
Son düzenleme:


Cw sesini kaydetmeye çalıştım hocam, videoyu telefondan bilgisayara atınca cw sesi bir tık azalmış neden anlamadım ama normalde bir tık daha fazla duyuluyor videodaki sese göre.
 

Cw sesini kaydetmeye çalıştım hocam, videoyu telefondan bilgisayara atınca cw sesi bir tık azalmış neden anlamadım ama normalde bir tık daha fazla duyuluyor videodaki sese göre.

İyi bari çok fazla yokmuş temperli camı kapat daha da azalır.

RAM'lerin yanından aşağı doğru inen bir kablo dikkatimi çekti onu neden aşağıdan takmadın?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı