Rog Strix değil miydi?Dün gece Vatan Bilgisayar'da RTX 2070 Super Evo OC modelini 4200TL'ye aldım. Şu an kart 6400TL oldu. 2060'a 4K para vermenizi kişisel olarak önermem.
ROG STRIX değil miydi?
Dün gece Vatan Bilgisayar'da RTX 2070 Super Evo OC modelini 4200TL'ye aldım. Şu an kart 6400TL oldu. 2060'a 4K para vermenizi kişisel olarak önermem.
Sadece düne özel miydi indirim.
Galax markasını bilmeyen biri daha konuştu, bilmiyorsan sus.
Dostum "Galax" markasının RTX2060'da soğutucuları yeterli değil biliyosun değil mi? Ayrıca cahil demenden dolayı reportluyorum seni.Galax, Palit, EVGA gibi markalar yurtdışında bizim bildiğimiz markalardan çok tercih ediliyor zaten. Boşver cahil haliyle kalsın.![]()
Belki insan bilmiyordur. Hemen cahil muamelesi yapılıyor.Dostum "Galax" markasının RTX2060'da soğutucuları yeterli değil biliyosun değil mi? Ayrıca cahil demenden dolayı reportluyorum seni.
Buyur raporla yanlış bilgilendirmeyle yanlış yönlendirme yapıyorsun sen de.Dostum "Galax" markasının RTX2060'da soğutucuları yeterli değil biliyorsun değil mi? Ayrıca cahil demenden dolayı raporluyorum seni.
Bilmiyor olabilir kabul ederim ama bu marka kötü almayın demesi bilmeden tahammül edebileceğim bir durum değil.Belki insan bilmiyordur. Hemen cahil muamelesi yapılıyor.
Dostum "Galax" markasının RTX2060'da soğutucuları yeterli değil biliyorsun değil mi? Ayrıca cahil demenden dolayı reportluyorum seni.
Belki insan bilmiyordur. Hemen cahil muamelesi yapılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.