4000TL bütçeyle RTX 2060'ın hangi modeli alınmalı?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    9,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 2.png
    2.png
    101,2 KB · Görüntüleme: 48
Galax markasını bilmeyen biri daha konuştu, bilmiyorsan sus.
Galax, Palit, EVGA gibi markalar yurtdışında bizim bildiğimiz markalardan çok tercih ediliyor zaten. Boşver cahil haliyle kalsın. :)
Dostum "Galax" markasının RTX2060'da soğutucuları yeterli değil biliyosun değil mi? Ayrıca cahil demenden dolayı reportluyorum seni.

Dostum "Galax" markasının RTX2060'da soğutucuları yeterli değil biliyorsun değil mi? Ayrıca cahil demenden dolayı raporluyorum seni.
Buyur raporla yanlış bilgilendirmeyle yanlış yönlendirme yapıyorsun sen de. :) 2 fanlı modelleri maksimum 65 dereceyi görürken bu modeli maksimum 60 dereceleri görüyor. Bilip bilmeden yorum yapma. Bir araştır önce.

Belki insan bilmiyordur. Hemen cahil muamelesi yapılıyor.
Bilmiyor olabilir kabul ederim ama bu marka kötü almayın demesi bilmeden tahammül edebileceğim bir durum değil.

Dostum "Galax" markasının RTX2060'da soğutucuları yeterli değil biliyorsun değil mi? Ayrıca cahil demenden dolayı reportluyorum seni.

Alev alev demek saçma, attığım model 3 fanlı ve soğutması gayet iyi, fiyatına göre de alınabilir,@246941 doğru söylemiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı