4000TL Ekran Kartsız Monitörsüz Sistem Toplama

Q1.jpg

Q2.jpg

Seç beğen o zaman. i7 8700K için masterliquid 240 alabiliyorsanız tavsiye ederim. Bütçe itibari ile 120 anca sığdı. Ancak işlemcinin güçlü olması nedeniyle yetmeyebilir. Tabi OC yapıp yapmayacağınıza da bağlı bu işlem. Ben kendi işlemcime OC yapmadığım için 120mm bana yetiyor. 70 dereceyi pek görmedim.

Eki Görüntüle 281090

Eki Görüntüle 281094
Seç beğen o zaman. i7 8700K için masterliquid 240 alabiliyorsanız tavsiye ederim. Bütçe itibari ile 120 anca sığdı. Ancak işlemcinin güçlü olması nedeniyle yetmeyebilir. Tabi OC yapıp yapmayacağınıza da bağlı bu işlem. Ben kendi işlemcime OC yapmadığım için 120mm bana yetiyor. 70 dereceyi pek görmedim.

5 GHz benim için gayet yeterli bir değer olacaktır. 120mm bir radyatör yeter sanırım. Önerilerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

İşlemcinin turbo frekansı bile 4.7 GHz zaten. Minimal aşımlar olabilir demiştim, 240mm düşüneceğim. İşlemci %100 yük altında kaç watt ısı üretiyor ki 120mm’lik radyatör yetmiyor?
Hocam kullanmadığım için bilmiyorum alırsın 120Mm işlemcini soğutmaz ise sen bilirsin.
Ayrıca 70 derece ile 55 derece arasında performans farkı illaki olacaktır.

Ne alakası var 70 ile 55 derecenin performans farkı felan? Bu işlemcilerin bir ısı limiti var. O limite gelmediği sürece frekansı düşürmez. Yanlış yönlendirmeyin kimseyi.

120mm alıcaksanız 2 adet kaliteli fan alıp tost şeklinde kullanın. Ben Seidon 120V'yi o şekilde kullanıyorum.
qQQ.jpg

Eski bir resim.

Ne alakası var 70 ile 55 derecenin performans farkı felan? Bu işlemcilerin bir ısı limiti var. O limite gelmediği sürece frekansı düşürmez. Yanlış yönlendirmeyin kimseyi.

120mm alıcaksanız 2 adet kaliteli fan alıp tost şeklinde kullanın. Ben Seidon 120V'yi o şekilde kullanıyorum.
Eki Görüntüle 281106
Eski bir resim.

Güzel taktikmiş, hiç düşünmemiştim. Eğlenceli bile geliyor, tost gibi falan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı