4000TL ile monitörsüz sistem toplama

Bütçe
4000TL
Hocam kendimiz bir kasa dizersek daha iyisini yapamaz mıyız? Bir arkadaş daha aynı sistemi almamı söylemiş sanırım şu an çok avantajlı.
Yok hocam. Şuan en hesaplısı bu. Öbür türlü 4500 liraya filan çıkıyor.
 
Zaten 2666 MHz sınırı var, gerek yok.

Pollux 3T-10 sisteminde anakartın MHz desteği 2933.

Yok o da Ballistix serisi ama CL 16 3200 MHz sadece farkı bu.

İntel işlemcilerde CL değerinin daha önemli olduğunu yazmıştı birisi bu forumda ne kadar doğru bilemem ama zaten anakartın desteği 2933 MHz yani istediğin kadar yüksek MHz'li RAM al anakartın desteklediği bir sınır var. O yüzden CL15 RAM'i alman daha mantıklı olacaktır.
 

Arkadaşların dediği gibi bu sistemi alabilirsin ya da görece daha ileri dönük ve sistem parçaları biraz daha kaliteli bir APU toplayabilirsin.

Game Garaj'ın sistemini alırsan çok daha rahat oyun oynarsın.

APU sistem toplarsan çok daha az Fps alırsın ama anakartın daha yeni ve ileri dönük bir kart, Ram'lerin 16gb, kasa ve güç kaynağın daha kaliteli olur. İstersen sonradan ekran kartı takabilirsin ama ek masraf oluyor.

Burada seçim size kalıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı