4000TL kablosuz klavye ve fare önerisi

Tutuş şeklin ne?
Boy tercihin ne?
İyzico ve Parolapara ile 4000 bandına alabilirsiniz.

Tutuş şeklin ne?
Boy tercihin ne?
İyzico ve Parolapara ile 4000 bandına

Hocam bende 4000TL toplam bütçeyle klavye ve mouse almayı düşünüyorum bu ürünler fiyat performans açısından en iyisi midir yoksa başka bir öneriniz olur mu? Piyasada çok fazla model ve marka var bir türlü tercih yapamadım kafam karıştı doğrusu.

(Fare tutuşum palm grip
Klavye içinde %70-%75 arası bakıyorum)

Hocam bende 4000TL toplam bütçeyle klavye ve mouse almayı düşünüyorum bu ürünler fiyat performans açısından en iyisi midir yoksa başka bir öneriniz olur mu? Piyasada çok fazla model ve marka var bir türlü tercih yapamadım kafam karıştı doğrusu.

(Fare tutuşum palm grip
Klavye içinde %70-%75 arası bakıyorum)

Evet en iyileri. Alabilirsiniz. Tam size göre hepsi.

Evet en iyileri. Alabilirsiniz. Tam size göre hepsi.

Hocam klavye olarak Akko MonsGeek M75W midnight mouse olarak da ATK A9+,VXE r1, Darmoshark M3 Pro Max vardı kafamda diğer modellerde harici dongle almamız gerektiği için atl A9+ daha çok kafama yatmıştı. Bunlar hakkında bir yorumunuz olur mu yoksa sizin önerdikleriniz daha mı iyidir mümkün olduğunca bu fiyatlara en iyilerini alma arzusundayım.

Hocam klavye olarak Akko MonsGeek M75W midnight mouse olarak da ATK A9+,VXE r1, Darmoshark M3 Pro Max vardı kafamda bunlar hakkında bir yorumunuz olur mu yoksa sizin önerdikleriniz daha mı iyidir mümkün olduğunca bu fiyatlara en iyilerini alma arzusundayım

Dediklerimi al 4 bin TL bütçede en iyileri.

VXE R1 Wireless mouse ile Akko MonsGeek FUN60 Max shine-through Black hall effect manyetik switch ARGB kablosuz hotswap mekanik Gaming klavye aldım.

Fareden memnun musunuz, önerir misiniz?

Dediklerimi al 4 bin TL bütçede en iyileri.

Klavye istediğim boyuttan küçük kalıyor hem iş hem de oyun özellikli bir şey istediğim için daha büyük bir klavye bakıyorum.

Hocam klavye olarak Akko MonsGeek M75W midnight mouse olarak da ATK A9+,VXE r1, Darmoshark M3 Pro Max vardı kafamda diğer modellerde harici dongle almamız gerektiği için atl A9+ daha çok kafama yatmıştı. Bunlar hakkında bir yorumunuz olur mu yoksa sizin önerdikleriniz daha mı iyidir mümkün olduğunca bu fiyatlara en iyilerini alma arzusundayım.

ATK A9 daha yeni çıktığı için biraz şüphelerim var ama kağıt üstünde iyi gibi. Ama dikkatli olmakta fayda var. Daha kullanıcı yorumları fazla yok ve kronik sorunu var mı yok mu bilinmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı