4000TL monitör dahil APU sistem toplama

Bütçe
4000
Şu an için o paraya ekran kartsız bir sistem toplamanı önermem. Çünkü çok yakın zaman önce yani pandemiden önce 4000TL ekran kartlı fiyatına göre canavar bilgisayar toplanabiliyordu. Ne kadar fiyat artışı olmuş ki artık 4000TL'ye APU sistem topluyorsunuz. Hiçbir zaman ekran kartsız bir oyun bilgisayarı önermem. Şu anda 3500TL'ye RX550 ekran kartına eşdeğer CS:GO, Zula, Valorant gibi oyunları yüksek, GTA 5 gibi baba oyunları orta ve düşük grafiklerde akıcı oynatan laptop var. 4000TL'ye sistem topluyorsunuz bir de monitör olacak e bir hayli monitörler de uçmuş durumda. En az 75 Hz kaliteli bir monitör alacağınız düşünürsek, 900TL daha gözden çıkmış oluyor düz hesap 3000TL niz kalmış varsayalım güçlü, kaliteli bir sistem toplanmaz. Laptop düşünürseniz ekran kartlı laptoplar önerebilirim. En azından paranız cebinizde kalır toplayacağınız sisteme eşdeğer velakin biraz daha yüksek performanslı bir laptop almış olursunuz. He illaki ben masaüstü alacağım derseniz şu anda toplamayın, şu andan kastım fiyatlar düşecek gibi değil güzel monitörlü bir Gaming bilgisayar için 6.000-8.000TL gözden çıkarın...

Ben sana söyle örnek gösterim neredeyse 8 ay önce B450 Tomahawk Max indirimlerde 700 TL almıştım şimdi 1000-1100 TL civarı Sapphire RX590 Nitro+ SE 1300 TL almıştım şimdi 2. eli 1400TL fiyatları oradan oran yapabilirsiniz.

Hangi laptoplar onlar? Bu arada Vega 11 RX 550 le eş değer bir GPU.

Hayır, Vega 8 RX550 ile eşdeğerdir. Vega 11'li laptop seçerse bu paraya alacağı sistemden daha yüksek performans alabilir. Monitörü de içinde istediğin yere taşı oyununu oyna.
Ben sana söyle örnek gösterim neredeyse 8 ay önce B450 Tomahawk Max indirimlerde 700 TL almıştım şimdi 1000-1100 TL civarı Sapphire RX590 Nitro+ 1300 TL almıştım şimdi 2. eli 1400TL fiyatları oradan oran yapabilirsiniz.

Bende onu söylemek istedim zaten arkadaşa fiyatlar çok uçtu. Ve ben hiçbir zaman ekran kartsız oyun bilgisayarı önermem. Oyun oynayacaksan fiyatına göre güçlü bir harici kartın olmalı.

Hayır, Vega 8 RX550 ile eşdeğerdir. Vega 11'li laptop seçerse bu paraya alacağı sistemden daha yüksek performans alabilir. Monitörü de içinde istediğin yere taşı oyununu oyna.

Bende onu söylemek istedim zaten arkadaşa fiyatlar çok uçtu. Ve ben hiçbir zaman ekran kartsız oyun bilgisayarı önermem. Oyun oynayacaksan fiyatına göre güçlü bir harici kartın olmalı.

Vega 11 li leptop mu var ?

Monitör olmasa 2. elden falan 1650 Super ve 1600 AF'li bir sistem gene 4000 toplanabilir de monitörlü olmuyor artık fiyatlar yüzünden. Bütçeyi 5000 yapılırsa o zaman olabilir ama.

Monitör-dahil-4000-TL.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı