4000TL Sistem Ve Doların Gidişatı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moralim çok bozuldu şurda 4 saat sonra uyanacağım ve belkide bana aptal diyeceksiniz ama bilgisayar benim için çok farklı yani hayatımda ailemden sonra en değerli şeyim gerçekte 1-2 arkadaşım var en iyi arkadaşalrım bilgisayardaki doğduğumdan beridir bilgisayarın içindeyim bu yüzden bu olay bana çok koydu açıkçası ne diyeceğimi bilmiyorun bu arada yarın saat 17.00 gibi babamla tartışıp bu konuya açıklık getireceğim benim için bilgisayar çok farklı ve çoğu şeyden daha değerli

Benden sana tavsiye bilgisayarı unutmaya bak sen. Bu kadar bağımlı isen bilgisayara gidişat çok kötü. Yaşın kaçtı acaba ?
Eğer 17den düşükse çok daha büyük tehlike. Bilgisayara bu kadar fazla değer vermen saçmalık bence. Yaşamaya bak.

Benim ilerdeki işimde bilgidayar olacak gerçekte kimseyle arkadaş olmuyorum çünkü hepsi telefon markasına gittiğin mekanlara göre değer veriyolar ben ise havadan nefret ederim bu yüzden sanalda tanıştığım türkiyenin 4 bir etrafından arkadaşlarım dürüst ve parana bakmıyolar bilgisayara düşkünlüğüm bundan bu yüzden indirim gidince moralim bozuluyorbu arada dipnot yaşım 17

Dediğin şeyler gerçek hayatta tabiki mevcut fakat sonunda yanında olmak istediğin birilerine ihtiyacın olacak. Yaşın daha küçük, bilgisayardan yavaş yavaş uzaklaşmaya bak derim. İndirim falan filan bunlar ufak tefek şeyler. Canını sıkmaya değmez.

Haklısın ama işler bildiğin gibi değil babam tek başına telefondan hizmet veriyor programı kodluyor şirketi yönetiyor biran önce liseyi bitir gel bana yardım et diyor yoruldum artık felan diyor aksine bilgisayara yakınlaşıp kodlama hakkında profesyönelleşmem gerek geleceğim 1-2 arkadaştan daha önemli bi yandan haklısın bi yandan böyle durumlar çok karışık kafam çin trafiğinde kamyon kullanan kalifornialı gibi :(

Sakın ha beni yanlış anlama ama babanın bilgisayara bu kadar çok bağlanmanı hoş karşılaması pek iyi bir şey değil.
Sizin aranızda bir sorun, bana laf düşmez.

Hoş karşıladığı pek söylenemez ama mecburum ben aslında sadece yazılım için topluyorum sadece kodlamaktan bıktığımda 1-2 saat kafamı dağıtmak için oyniyacağım şuana kadar babam pc ye bukadar yakın olmamdan hep rahatsızdı fakat anlattığım şeyler karşısında fazlada dillendirmiyordu derslerimde pek iyi olmadığından yapabilecek bir işim de yok bundan başka iyikide bukadar yakınım pc ye zararlı olsada babama yardım edebilecek olmam çok gurur verici

Yani, doğduğundan beri yanında olan birisine yardım etmen tabiki gurur verici olur. Sonuçta baba.
Dediğim gibi bundan sonrası benim yetkimi fazlasıyla aşar.

Neyse birşey daha sormak istiyorum acaba vatan bilgisayar çubat sonu mart ortası indirim yapabilirmi yani ben dediğim parçaları indirimle2900 max 3300 liraya kapatırsam çok muhteşem olur umudum 0.001 olsada vatan olamayabilir herhangi bi yerden gelebilirmi cazip bir indirim

Bunları ben dahil kimse bilmez sanırım. :/ Sonuçta firma sahibinin beyninde bitmiş birşey. Ama 3000TL az bir para değil, güzel sistemler toplanabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı