4000TL Sistem Ve Doların Gidişatı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi ya ciddimisin sen ? Saçmalayan insan, azıcık incele konuyu. 3000TL bütçesi var arkadaşın. Sen yok CF yok milyonlar yatırmak vs vs.
Ayrıca CF yapıp daha iyi verim almak ? CF yaptığında bir karttan alıcağın performansın ikiye katlandığını mı düşünüyorsun ? Bunlar matematiğe dayalı saçma düşünceler.
Herkez kendi önerisini yapıyor, saçma önerilere ise tepki gösteriliyor. Olay bundan ibaret.

Kardeş o fan ne ya çok güldüm :)
Neye güldün ? Gayet kaliteli ve o sistem için yeterli.

9590 ın içinden 220W elektirik alev alev çok mantıklı bir seçim yapmış T4 ile senin gibi 4790K yı fansız bırakmamış

Kardeş param olsa ben o yazdığım parçaları alırdım gerçekten ekonomik olarak hem uygun hemde yüksek kaliteli verimli ürünler, emin ol ekran kartına bile gerek kalmazdı.

Öncelikle saçma sapan bir yorum yapmadım
Ayrıca monitör de dahildir. Sisteme iyi bakın.
Ve ekran kartı'da gayet iyi ve AMD tabanlı bir sistem toplayıp
Toplamamakta kararsız kalmıştı arkadaş.

Monitör kısmını sana söylemedim ki zaten öteki arkadaşa dedim.
9590 işlemci 220W tüketiyor. Yüksek işlemci alıp düşük ekran kartı almak mı saçma değil sizce ?

Kardeş param olsa ben o yazdığım parçaları alırdım gerçekten ekonomik olarak hem uygun hemde yüksek kaliteli verimli ürünler, emin ol ekran kartına bile gerek kalmazdı.
Saçma sapan gereksiz yanlış bilgilendirme yapma. Gece gece insanın canını sıkma.

O sistemi toplayalım her iddasına varım işlemci fanı olmadan da çalışır öyle bir sistem topladım daha ne istiyorsunuz arkadaşlar lütfen yapmayın ya ?

Arkadaşın bütçesi 3500 TL olduğunu gördüm.

O sistemi toplayalım her iddasına varım işlemci fanı olmadan da çalışır öyle bir sistem topladım daha ne istiyorsunuz arkadaşlar lütfen yapmayın ya ?
Büyük ihtimalle trollemeye çalışıyosun. O sistemi soğutucusuz kullan sen oyun oynarken 10dk'de bir kapansın değil mi ?

Con yılmaz o sistemi al iddiaya girelim fansız 18 saat render yapsın 80 dereceyi geçerse sistemi bana hediye et tövbe ekran kartsız fansız çalışacakmış

Sonrada abi mavi ekran alıyorum 0x00000 bilmemne

Hitokiri hocam sen bana 3300TL söylediğim gibi bir sistem düz ben yarın babamla herşeyi konuşacağım yetti 1.5 yıl site site dolaşıp indirim aramak

Güzel diyorsun da dediğin monitör ve işlemciyle biraz zor oluyor toplamak. Gtx 970 4690k vn247h 3300TL'lik bütçeye sığmıyor.
İşlemciyi 4460'da düşür.
SSD'yi çıkar.
Kasayı Zalman Z3 Plus ile değiştir.
3500TL'ye düşüyor.

İndirim iptal olduğu için zaten ne ssd kaldı ne gaming5 pc mate 4690K yı almamın sebebi biostan tek tuşla O.C yapabilmek 4460 fiyat farkı pek yok gibi birde benim bu toplamak istediğim sistem doğrultusunda laptop varmı yakın fiyatta mesela GTX 880M hemen hemen 970 e yaklaşan performansı var biliyorum senide kendimide zora sokuyorum ama olmuşken yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı