4000TL Sistem Ve Doların Gidişatı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulan bunu senmi söylüyorsun 6bin liralık sistem atıyor sen ya tereyağı yemişsin dilin kayıyor ne dediğini bilmiyorsun yada mermiden hızlı koşıyorsun
Kardeş, bana gönderme yapmana gerek yok yani burda atıf yapmamız saçma olur. Eğer kaliteli bir sistem toplamak istiyorsan, gerçekten böyle bir sistem arıyorsan, benim sana önerim yok çünkü sen ve dostun benim kalbimi çok kırdınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Con Yılmaz bana 2700TL ver, senin önerdiğin sistemi alayım. Hani Kral ya senin önerdiğin sistem, kardeşim 3300TL' yi zorla veriyoum diyorum, 6bin Lira diyorsun.

Oturanboğa, sana 2700 tl değerinde bir sistem toplarım eğer onu da beğenmezsen kardeş, seninle olan bütün ilişkilerimi keserim.

R9 270 koyup, 850W PSU koyacaksan, boşa yorulma.

Bu sefer tam tersini yapacağız ? Yani Psu' ya çift fan takıp, 450w değerinde orta sınıf bir güç kaynağı seçeceğiz. Verimden kazanmak için.

Sen dalga mı geçiyorsun gece gece insanlarla ?

850W ekran kartı r9 270 psu :D yap bekliyorum
PSU çift taraflı fan fikri nasıl? Benim cebimde 2700 tl olsa, bunu yapmak çocuk oyuncağı olurdu.
Daha önce de söylediğim gibi, ben teknoloji hastayım.

Hasta olduğun belli.

Sen dalgamı geçiyorsun gece gece. İnsanlarla
Yok kardeş, ben mücid fikirler üreterek, ölümsüz bir bilgisayar yapmanın peşindeyim. Hiç yorulmayan bir işlemci ve hiç ısınmayan PSU.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı