4000TL'ye Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kasada 10 adet fan girişi var diye biliyorum. Bizzat incelemesini izledim. 10 numara kasa. Görünüş her şeydir bence...
 
Bunlardan hangisi olmalı sizce ben seçemedim?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    85,3 KB · Görüntüleme: 608
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hepsi hemen hemen aynı. Zaten ssd de var. Hız konusunda problem olmaz. 1. yi alabilirsiniz..
 
Peki 1. yi seçtim kasa konusunda hangisini seçmeliyim ?
 
Corsair C70 ve 400r çok güzel kasalar. Ama ben c70 alırdım. Video incelemesi nette mevcut. İzlemenizi tavsiye ediyorum...
 
Harddisk Caviar Blue yapın. Kasayı Corsair 400 r yapın psu ile gelen şekilde zaten içinde cx750 var. 12v kanalından 710 felan verdiğini ben hatırlıyorum şahsen. Birde ram cl10 yanlış bir seçim ilk sayfada arkadaşın verdiği vengance'ler iyi ayrıca ssd Corsair 128 GB Force GS serisi Sata 3.0 SSD olsun ve paranız yeterse gtx 780ti takın.
 
İzledim incelemeleri ve kasayı dediğiniz gibi seçtim. Ekran kartı kaldı hocam birde onun için bilgi alayım sizden. Diğer arkadaşlarında yorumlarını dikkatle bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını neden gtx780 yerine gtx780ti dedik birincisi en hızlı diyebileceğimiz ekran kartı. İkincisi daha yüksek fps ve performans alırsınız ayrıca Asus'un soğutma teknolojisi olduğundan hem daha sessiz hemde daha serin çalışacaktır ama para yetmiyorsa gtx 780ti için gtx780 sizin hayli hayli yetecektir.
 
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Şimdi şöyle bir durum var eğer gtx780ti alırsam geriye kalanlara 2.000 TL kalıyor. İşlemciyi ekleyelim o zaman 1.150 kalıyor diğerleri için nasıl yapalım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı