Ben G305 ile Rival 3 Wireless arasında kaldım. Sizin tercihiniz ne olur?
Hocam sizin tercihiniz neden G305 üzerinden acaba? Neresini beğendiniz?İkisi arasında G305 öneririm bende onu tercih edeceğim.
Hocam Viper benim hem bütçemi aşıyor hem de kablolu.Razer Viper. İndirimde 500-550 civarına yakalarsın belki.
Hocam sizin tercihiniz neden G305 üzerinden acaba? Neresini beğendiniz?
Kablosuz olması büyük konfor fakat rekabetçi oyunlar oynuyorsanız asıl konfor elinizde olmalı diye Viper tavsiye ettim. Black Friday indirimleriyle uygun fiyatlara görebilirsiniz belki bütçenizi de çok aşmaz.Hocam Viper benim hem bütçemi aşıyor hem de kablolu.
Hocam benim rekabetçi oyunlar ile hiç aram yok, zaten o yüzden konfor vb. için kablosuz arıyorum.rekabetçi oyunlar oynuyorsanız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.