4060 Ti için 4-5 bin TL bütçede 200Hz'e yakın monitör tavsiyesi

Bütçe
4-5 bin

Mirzafly

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 4060 Ti ekran kartına sahibim ve monitör almak istiyorum malum piyasada 240Hz VA Curved'lar flatlar var 4K ya ama bildiğimiz sorunları oluyor. VA panelin o yüzden onları direkt eledim sonrasinda ise Excalibur'un 200Hz 1ms 1080p IPS flat screen monitörünü gördüm 4K TL'ye ama yorumlarda ışık sızması mı neydi adı ondan olduğunu gördüm onun dışında bir sorunu yokmuş sizce alınır mı? Yoksa bir şeyler onerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar excalibur monster önermem monitör olarak çünkü fiyat performans ürünü markaları bunlar. Işık sızması da olur hatta hafifce dokununca sallandığını duymuştum. Ben size kendi monitörümü önereyim(7 bin lira olmuş ama değdiğini düşündüğüm için öneriyorum. Daha ucuz isterseniz msi ın diğer modellerini öneriririm)

Dosya Ekleri

• IMG_20231122_002726.jpg
    IMG_20231122_002726.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 31
Merhabalar excalibur monster önermem monitör olarak çünkü fiyat performans ürünü markaları bunlar. Işık sızması da olur hatta hafifce dokununca sallandığını duymuştum. Ben size kendi monitörümü önereyim(7 bin lira olmuş ama değdiğini düşündüğüm için öneriyorum. Daha ucuz isterseniz msi ın diğer modellerini öneriririm)
Işık sızması dert edilcek birseymi ayrıca MSİ g244F nasıl alınır mı?

Işık sızması dert edilcek birseymi ayrıca MSİ g244F nasıl alınır mı?
Işık sızması ışık açıkken pek fark edilmez fakat karanlıkta oynuyorsanız sürekli ekranın köşelerinde beyaz bir ışık sızması görürsünüz rahatsız edebilir. MSI g244F 23.8 inç ekran ıps panel 1 MS tepkime süresi anladığım kadarıyla. 23.8 inç ekran küçük bir ekran, ıps panel gayet iyi bir panel türü 1 MS tepkime süresi de gayet iyi.Bir de düz ekran bu e spor turnuvalarında ki monitörlere benziyor Yani FPS oyunları ağırlıklı oynuyorsanız alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı