Çözüldü 4060 Ti R5 9600X sistem oyun oynarken aniden donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Byte Wizard

Hectopat
Daha fazla  
RAM
XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32.
Ekran kartı
Gigabyte RTX 4060 Ti (8 GB)
Anakart
MSI B650 Gaming Plus
İşlemci
AMD Ryzen 5 9600X
Oyundayken bilgisayarım aniden donuyor ve hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Bazen yeniden başlatma veya kapatma sırasında da aynı donma sorunu oluyor. Özellikle Valorant oynarken daha sık karşılaşıyorum. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim şu şekilde;
Ekran kartı: Gigabyte RTX 4060 Ti (8 GB).
Anakart: MSI B650 Gaming Plus.
RAM: XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32.

İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X.

Çözüm
Evet yetersiz olduğunun farkındayım ama PUBG, R6, FM, Counter-Strike, RDR2, Elden Ring gibi oyunları oynarken bir sıkıntı yaşamıyorum sadece Valorant'ta yaşıyorum ara sıra da bilgisayarı kapatırken veya yeniden başlatırken yaşıyorum.
Fanlar ara sıra bağırıp ekran gidiyor mu?

Ayrıca Olay Görüntüleyicisi'nde Kernel kodlarına bakın. Kernel 41 veya Kernel 63 yazıyorsa PSU'nuza elveda deyin.
Oyundayken bilgisayarım aniden donuyor ve hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Bazen yeniden başlatma veya kapatma sırasında da aynı donma sorunu oluyor. Özellikle Valorant oynarken daha sık karşılaşıyorum. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim şu şekilde;
Ekran kartı: Gigabyte RTX 4060 Ti (8 GB).
Anakart: MSI B650 Gaming Plus.
RAM: XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32.

İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X.
PSU markası ne hocam

Evet yetersiz olduğunun farkındayım ama PUBG, R6, FM, Counter-Strike, RDR2, Elden Ring gibi oyunları oynarken bir sıkıntı yaşamıyorum sadece Valorant'ta yaşıyorum ara sıra da bilgisayarı kapatırken veya yeniden başlatırken yaşıyorum.

Ayrıca Olay Görüntüleyicisi'nde Kernel kodlarına bakın. Kernel 41 veya Kernel 63 yazıyorsa PSU'nuza elveda deyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı