4060 Ti ve Intel i5 12400F için termal macun önerisi

lortex

Decapat
Daha fazla  
RAM
G.SKILL 16 GB RAM
Ekran kartı
4060Ti
Anakart
H610m H v2 DDR4
İşlemci
i5 12400F 2,4GHz
Merhaba bilgisayarı 1 yıl önce aldım ve ekran kartı ile işlemcinin termal macunlarını değiştirmeye karar verdim, ekran kartım 4060 Ti işlemcim Intel i5 12400F. Termal macunu MX4 gibi düşünüyorum ama ekran kartına olur mu diye tedirgin oldum, eğer termal macun önerebilirseniz sevinirim.

Hocam daha alalı 1 yıl olmuş bence ekran kartının içini açmayın, garantisi gitmesin. Ayrıca sıcaklıklar ne alemde? İyi durumdaysa hiç macun değiştirmeyin bence, biraz erteleyin. Hele de ekran kartı her yıl içi açılacak bir bileşen değil, birkaç senede bir.

Merhaba bilgisayarı 1 yıl önce aldım ve ekran kartı ile işlemcinin termal macunlarını değiştirmeye karar verdim, ekran kartım 4060 Ti işlemcim Intel i5 12400F. Termal macunu MX4 gibi düşünüyorum ama ekran kartına olur mu diye tedirgin oldum, eğer termal macun önerebilirseniz sevinirim.
Hocam ekran kartının macununu degistirmenize hic gerek yok. Onun disi mx4 ten ziyade mx6 veya thermal grizzly kryonaut alabilirsiniz islemci icin.

En az 3 yil ekran karti termal macunu yerinde olsam ellemezdim 1 senede ne olabilir ki garantili kart açarsan garanti gg

Hocam daha alalı 1 yıl olmuş bence ekran kartının içini açmayın, garantisi gitmesin. Ayrıca sıcaklıklar ne alemde? İyi durumdaysa hiç macun değiştirmeyin bence, biraz erteleyin. Hele de ekran kartı her yıl içi açılacak bir bileşen değil, birkaç senede bir.

Normal masaüstü veya Opera'da gezerken 28-32'lerde zorlayan oyunlarda 55-60 derece ekran kartı termali ne zaman değiştirilir peki ya da işlemci için termal macun önerir misiniz?

Normal masaüstü veya Opera'da gezerken 28-35'lerde zorlayan oyunlarda 55-60 derece ekran kartı termali ne zaman değiştirilir peki ya da işlemci için termal macun önerir misiniz?
Gayet normal sicakliklari hocam ekran kartinizin. 3 senede bir degistirmeniz gayet yeterlidir. En az 2 senede bir degistirin. Islemci icin mx6 veya tg kryonaut alın.

Normal masaüstü veya Opera'da gezerken 28-32'lerde zorlayan oyunlarda 55-60 derece ekran kartı termali ne zaman değiştirilir peki ya da işlemci için termal macun önerir misiniz?
Hocam sıcaklıklarınız süper zaten. Daha birkaç sene idare eder bu şekilde. Hiç boşuna içini açıp ekran kartınızın garantisini öldürmeyin.

Neden değiştirmeye karar verdin?

İşlemcinin 1 yılda değiştirdiğimiz için ekran kartını da o yönden bir yorum yaptım ama yanlış bir yorummuş ekran kartı macununu değiştirmekten vazgeçtim işlemci için bir termal macun önerin var mı? Bir de beni uyardığınız için hepinize teşekkür ederim.

Thermal Grizzly Kryonaut öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı