4060 Ti ve Intel i5 12400F için termal macun önerisi

Beni uyardığınız için sağ olun fikrimi değiştirdim işlemci için bir termal macun öneriniz varsa yazar mısınız?

Hocam ekran kartının macununu degistirmenize hiç gerek yok. Onun disi MX4 ten ziyade MX6 veya Thermal Grizzly Kryonaut alabilirsiniz islemci icin.

Hangi siteden almalıyım?
 
Son düzenleme:
İşlemcinin 1 yılda değiştirdiğimiz için ekran kartını da o yönden bir yorum yaptım ama yanlış bir yorummuş ekran kartı macununu değiştirmekten vazgeçtim işlemci için bir termal macun önerin var mı? Bir de beni uyardığınız için hepinize teşekkür ederim.
Sıcaklıklar iyiyse işlemciyi de değiştirmene gerek yok hocam.
 
İşlemciyi macunu değiştirince garantisi falan bitiyor mu bir de hangi sıcaklıklar normal. Yani boştayken 40 derece.
Islemcinin macununu degistirmek garantiyi bitirmez hocam. Sicakliklariniz gayet iyi zaten. Hepsiburadaki saticiyi bilmiyorum guveilirmi. https://app.hb.biz/ss6Et7FiFPCi burdan alabilirsiniz termal macunu.
 

Kendi sitesinde dahada uygun hocam. Alabilirsiniz.
 
Ekstradan kule tipi bir sogutucu almanizida oneririm hocam.

Hocam aslında düşünüyorum ama şu anlık değil belki ileride.

Normal, macun değiştirmen çok bir şey fark ettirmez. Kule tipi soğutucu alırsan daha iyi olur.

Aslında düşünüyorum ama ileride almayı düşünüyorum şimdilik işlemci termal macunu değiştireceğim hepinize teşekkür ederim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı