4060'lı sistem mi PS5 mi?

PS5 mi almak daha mantıklı yoksa aynı fiyata PC kasası mı? Biraz baktım 4060'lı sistem geliyor. Hangisi uzun vadede daha iyi kasmadan FPS düşürmeden oyun oynatır? Kısaca hangisi daha mantıklı?

PS5 şu an iş görür ama PC daha kapsamlı daha çok işini görür her konuda, oyun olsun edit olsun.
Daha önce PS kullanmadıysan alışman zor olur aim almakta kontrollerde sıkıntı çekersin ilk başlarda.

PS5'teki özel oyunlara bakın ilginizi çekmiyorsa PC alın derim.

Bütün yeni teknolojiler 4000 serisinde bende kullanıyorum gayet memnunum.

Teknolojiyi geçyitorum 3090 Ti 3080 Ti kartlar watt değeri olarak da performans olarak da şu an en iyi seçenek zaten kronik bir seri 4000 serisi.

3000 serisine bütçe dostu olur ama 4000 daha uzun ömürlü olur.

Performans önemli aslında 3000 serisi en az 4 yıl daha güncelleme alır.

3090 ti en iyi seçenek mi :D:D reis adam 4060 mi ps5 mi diye sordu
Teknolojiyi geçyitorum 3090 Ti 3080 Ti kartlar watt değeri olarak da performans olarak da şu an en iyi seçenek zaten kronik bir seri 4000 serisi.

Performans önemli aslında 3000 serisi en az 4 yıl daha güncelleme alır.

4060 iyi bir ekran kartı değildir 3000 serisine veya PS 5'e yönelin. 3050 ekran kartını tercih etmeyin.

Bir kere neye dayanarak bunu söylüyorsun? Arkadaşın bütçesi belli. Ya AMD alacak ya NVIDIA, NVIDIA seçse bu bütçede güncel 4000 serisinden alması daha mantıklı olur.

PC'den her işi yapabilmenden ötürü PC derim ben. Hem daha fazla oyuna da erişim sağlayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere neye dayanarak bunu söylüyorsun, arkadaşın bütçesi belli. Ya AMD alacak ya NVIDIA, NVIDIA seçse bu bütçede güncel 4000 serisinden alması daha mantıklı olur.

PC'den her işi yapabilmenden ötürü PC derim ben. Hem daha fazla oyunada erişim sağlayabilirsin.

Peki hangisi daha iyi oynatır? Fps/grafik olarak

Hocam güncel kalmak her zaman iyidir ben 4060'lı PC öneririm ama derseniz ben özel oyunlara önem veriyorum o zaman PS5 alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı