4060Ti sistem CS2 ve LoL'de düşük FPS veriyor

Beratisiktas

Picopat
Daha fazla  
Sistemim aşağıdaki gibi ama oyunlarda istediğim verimi alamıyorum. Ekran kartı ayarlarımı unlostun ayarları gibi yaptım, ona rağmen CS2'de Max 200FPS alıyorum. LoL'de de aynı şekil FPS'im düşük. Nedeni nedir acaba?

IMG_4119.png

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de optimizasyon bile yokken 200 FPS o kartla iyi alıyorsunuz. Unutmayın, kartın saf gücünü kullanıyor CS2. Ayrıca LoL'de kaç FPS alıyorsunuz da "düşük" diyorsunuz.

Hocam 4060 sandığınız kadar yüksek bir kart değil. Saf güç ve işlemci kullanan bir oyun LoL. Tek artısı DLSS 3.
Hocam konu benim sistemim değil siz buraya sistemi kötülemeye girmişsiniz ama benim derdim aynı sistemde 400-500 FPS alan insanlar ve ekran kartından daha çok işlemci önemli FPS oyunlarında diye biliyorum.

Hocam konu benim sistemim değil siz buraya sistemi kötülemeye girmişsiniz ama benim derdim aynı sistemde 400-500 FPS alan insanlar ve ekran kartından daha çok işlemci önemli FPS oyunlarında diye biliyorum.
Yanlışım var ise düzeltin bende bilgileneyim.

Yanlışım var ise düzeltin bende bilgileneyim.
Zaten işlemcin yüzünden düşük FPS alıyorsun LoL'de o kartla.

Hocam dalga mı geçiyosun illa tek tek fotoğrafla mı kanıtlayayım aynı işlemci 300 üstü FPS 😂

Dosya Ekleri

• IMG_4121.png
    IMG_4121.png
    245,2 KB · Görüntüleme: 54

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı