4070 için 2K monitör önerisi

Bütçe
8000
İşlemci:
AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHZ 36MB AM4 65W× 1
Anakart:
Asus TUF GAMING B550M-E WIFI DDR4 S+V+GL AM4× 1
RAM DDR4:
Kingston Fury Beast 16GB (2x8) 3200MHz CL16× 1
Ekran Kartı:
Inno3D RTX4070 Twin x2 12GB 192Bit GDDR6X× 1
30.990 TL

hocam 4070 2k kartı değil mi? baktığım tüm testlerde en az 2k çözünürlükte 60 ile 200 fps arası veriyor
4070ti 2k kullanıyorum star warsta takılmalar yaşadım vram %100de nvidia cidden şaka gibi firma

NVIDIA'dan pahalı bir karta sahip olup NVIDIA'yı övmediğin için gönülden tebrik ederim.

Hayatım boyunca büyük ihtimal AMD kart satın almam fakat NVIDIA'nın şu VRAM politikasını değiştirmesi lazım DLSS 3.0 ffalan cidden olağan üstü teknolojiler Dying Light'ta görüntü kalitesi gözle görülecek şekilde hiç düşmeden FPS'imi 2ye katladı ama işte VRAM'i halletmesi lazım.

nasıl ya şimdi ben bu karta boşa mı bu kadar para verdim :d
Boşa vermedin kart hala güçlü ve yeterli bir kart, ama 2K'da ömrü bence çok uzun olmayacak VRAM sebebiyle. Unreal Engine 5'in gelişiyle VRAM kullanımlarının daha da artacağını düşünüyorum ben şahsen iyice sıkıntı olacaktır VRAM.

Nvidia şu an VRAM kullanımını düşürmek için Neural Compression ismini verdiği bir teknoloji geliştiriyor. Eğer bu teknoloji driver-level bir teknoloji olursa ve RTX4000 serisi kullanıcılarına da destek sağlarsa aldığın kartın ömrü çok net uzayacaktır. Kartın 2K için VRAM'i şu an için yeterli zaten, ben ilerisi için konuşuyorum Türkiye'de yaşıyoruz ve her sene yeni bir kart alma gücü çoğu insanda yok, o nedenle aldığımız ürünlerin uzun ömürlü olmasını istiyoruz.

Boşa vermedin kart hala güçlü ve yeterli bir kart, ama 2K'da ömrü bence çok uzun olmayacak VRAM sebebiyle. Unreal Engine 5'in gelişiyle VRAM kullanımlarının daha da artacağını düşünüyorum ben şahsen iyice sıkıntı olacaktır VRAM.

Nvidia şu an VRAM kullanımını düşürmek için Neural Compression ismini verdiği bir teknoloji geliştiriyor. Eğer bu teknoloji driver-level bir teknoloji olursa ve RTX4000 serisi kullanıcılarına da destek sağlarsa aldığın kartın ömrü çok net uzayacaktır. Kartın 2K için VRAM'i şu an için yeterli zaten, ben ilerisi için konuşuyorum Türkiye'de yaşıyoruz ve her sene yeni bir kart alma gücü çoğu insanda yok, o nedenle aldığımız ürünlerin uzun ömürlü olmasını istiyoruz.
teşekkür ederim anladım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı