4070 sistemde 1080p monitör kullanılır mı?

4070 o kadar da güçlü değil 1-2 sene sonra 2K da kullanılmaz.

Yeni çıkacak oyunlar için söylüyorum bunu şimdikiler için yeterli tabii ki.

Hep öyle deniyor zaten bir iki sene sonra o olmaz bu olmaz fakat günümüzde 16 serisi kullanıp oyun oynayabilen arkadaşlar mevcut. 4070 2K rahat kaldırır 4K ağır gelir fakat 4080 4K için yeterli olur. Bir iki seneyede 4070 eskimez.

Hep öyle deniyor zaten bir iki sene sonra o olmaz bu olmaz fakat günümüzde 16 serisi kullanıp oyun oynayabilen arkadaşlar mevcut. 4070 2K rahat kaldırır 4K ağır gelir fakat 4080 4K için yeterli olur. Bir iki seneyede 4070 eskimez.
Eskir eskir merak etme sen. Devir eskisi gibi değil çıkan oyunların hepsi çok ağır optimizasyon özürlü çıkıyor.

Ayrıca artık yazılım konuşuyor saf güç değil.

Kime sorsam dalga geçiyor hocam ekran kartından tam verimi alamıyorsun diyor. Bütçem de kısıtlı 4080s geçmeyi düşünüyordum, ama bu sefer monitör alamam. İkisi arasında seçim yapmam gerekiyor.

Kime sorsam dalga geçiyor hocam ekran kartının tam verimi alamıyorsun diyor. Bütçem de kısıtlı 4080s geçmeyi düşünüyordum, ama bu sefer monitör alamam.

Hocam 4080 Super ekran kartına geçmeyi düşünüyorum ama bu sefer monitör aynı kalmak zorunda, bütçem de kısıtlı. Monitör alırsam 4070 de kalmak zorundayım. 4080 de 1080p kullanacağım bu sefer.

Yok be hocam 1080p gayet sorunsuz çalışıyor şu an he deyip geç ileride sistemi yükseltirsen tekrar değerlendirirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı