4070 Super ekran kartı nasıl sökülür?

burakcans12

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 4070 Super ekran kartı ve B650M R anakart kullanıyorum. BIOS'ta yanlış ayar yaptığımdan BIOS piline ulaşmam lazım fakat ekran kartını sökemiyorum. Hangi çentiğe bastıracağımı bulamadım, bastırdığım çentik de ne kadar güç uygulasam da tık etmiyor. Sökemiyorum, yardımcı olabilir misiniz? Çentiğin fotoğrafını alıp atabilirseniz sevinirim.

image.jpg
image.jpg

Merhaba, 4070 Super ekran kartı ve B650M R anakart kullanıyorum. BIOS'ta yanlış ayar yaptığımdan BIOS piline ulaşmam lazım fakat ekran kartını sökemiyorum. Hangi çentiğe bastıracağımı bulamadım, bastırdığım çentik de ne kadar güç uygulasam da tık etmiyor. Sökemiyorum, yardımcı olabilir misiniz? Çentiğin fotoğrafını alıp atabilirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2533191Eki Görüntüle 2533192

Kasaya montajlı vidaları sökmediysen zorlama onları sökünce kolayca gelir çektiğinde.

Bu kısımda bir çentik, mandal olmalı. Ona bastığınızda açılır. Bir yandan ekran kartını da tutun, düşmesin.
1752324771411.png

Anlaşılan arkadaki vidaları çoktan açmışsınız çünkü kartı arkadan çekmişsiniz. Geriye bu mandalın olduğu kısım kalmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1752324931322.jpeg

İşaretlediğim mandalı açın, yoksa olmaz. Sonrasında tatlı tatlı sağ sol sağ sol yapıp çıkartın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı