4070 Super için High Power Performance 750W PSU uygun mudur?

Hocam bu psu ile ilgili ''2024'den önce üretilen serilerde fanı kısa bir sürede arızalanıyormuş. Enermax özel bir geri alım programı da başlatmıştı. Tüm 2023 üretimi serilerde özel RMA çağrısıyla fanını değiştirdiler.'' şöyle bir yorum gördüm ama bu attığınız linktekinde sorun var mıdır acaba
(Enermax ile oldukça benzer olduğunu belirtip bunda da öyle bir şey olabileceğini düşünmüş yazan kişi.)
Bu yeni modeli hocam. Haziran 2024'te piyasaya çıktı.

Sipariş verdim hocam 1-2 güne elime ulaşır öneri için teşekkürler. Umarım montajını yapabilirim kendim deneyeceğim sanırım.
Güle güle kullanın hocam. Hayırlı uzun ömrü olsun inşaAllah. Montajı kendiniz yaparsınız hatta yaptıkça daha da rahatlıyacaksınız bende ilk başta zorlnamıştım yapabilir miyim diye ama sonrasında rahatladım. Sizde yaptıkça rahatlıyacaksınız merak etmeyin.

Güle güle kullanın hocam. Hayırlı uzun ömrü olsun inşaAllah. Montajı kendiniz yaparsınız hatta yaptıkça daha da rahatlıyacaksınız bende ilk başta zorlnamıştım yapabilir miyim diye ama sonrasında rahatladım. Sizde yaptıkça rahatlıyacaksınız merak etmeyin.
Çok teşekkür ederim hocam. İnşallah hayırlısıyla şu sistemi bi kullanmaya başlayayım rahatlicam 3 günde 10 yıl yaşlandım. Neyi nereye takacağım konusunda bir sorun yaşamam diye düşünüyorum zaten yapboz gibi gözümü korkutan kısım biraz kablolama kısmı.

Çok teşekkür ederim hocam. İnşallah hayırlısıyla şu sistemi bi kullanmaya başlayayım rahatlicam 3 günde 10 yıl yaşlandım. Neyi nereye takacağım konusunda bir sorun yaşamam diye düşünüyorum zaten yapboz gibi gözümü korkutan kısım biraz kablolama kısmı.
Kablolala kısmı en güzel yeri. Herşeyi düzene koyarken baya keyifli oluyor.

8+6 var dediniz nasıl yani. Şu anki PSU marka ve model nedir?

Hocam eski PSU'yu çıkarınca modeli öğrendim üstünde yazıyor. Everest EPS 600A diye bir psuymuş. Vatandan 2019 yılında hazır sistem almıştım şu anki bilgimle bunu asla almazdım bakalım raijintek cratos yarın gelecek takacağım farkı hissedilecek mi merak ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı