- Makaleler
- 8
Daha fazla  

Galax kesinlikle öneririm. Gigabyte tavsiyem yok, Windforce da tavsiye etmem. ASUS olur, MSI olur, Galax olur bir de bana link atar mısın sayfanın? Bakayım markalara.
MSI GeForce RTX 4070TI SUPER GAMING X SLIM16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070TI SUPER GAMING X SLIM16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI GeForce RTX 4070TI SUPER GAMING X SLIM16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070TI SUPER GAMING X SLIM16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
PNY GeForce RTX 4070 Tİ SUPER ARGB OC 16GB 256Bit GDDR6X DLSS 3 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PNY GeForce RTX 4070 Tİ SUPER ARGB OC 16GB 256Bit GDDR6X DLSS 3 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Seç istediğini al bunlardan, hepsi 10/10
44 bin TL 4070 Ti Super önermekte ne bileyim. 33300 TL'ye aldım 4070 Ti Super'i. 10 bin kazık var burada.
33 bin TL'ye çıkabiliyorsanız Galax'ı alabilirsiniz. Kendim kullanıyorum soğutması gayet iyi. Galax RTX 4070 TI Super SG 1-Click OC 47UZM6MD6MER 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleme: