4070 Ti için 15.000TL'ye kadar 2K monitör önerisi

Vatan’ı aradım, test edip mağazadan alabileceğimi söylediler. İstanbul Levent mağazası bana yakım ancak Alienware AW2724DM yok. Bu LG27GR84Q-B ve onun 165Hz olan modeli varmış. Ona ne dersiniz?
Hocam topkapi magazasinda var ben ordan aldim sonra metrobusle goturdum jdjsjs. Cok ilgilendiler, 2 saat sonra evdeyim ne kadar yer kapladığını ve becerebilirsem isik sizmasini gosteririm.

Hocam bu monitor yeni rtingste incelemesi var mi bilmiyorum saint biliyordur belki. Canli canli bakmistim renkler vb. Cok guzel ve canli fakat dp kablosu ile yasanan sorun duzeldi mi kimsenin bir bilgisi yok sanirim tek bir kisinin yasadigi yazilimsal bir problemmis.

Hdr performansi o kadar kötü mù ya? Benimkinin puanini hatirlamiyorum ama lg genelde orta ve ust segmentte hdr isini kurtariyordu sanki. Tabi bu model hangi segment sayilir orasini saint daha iyi bilir.

Hocam eminim burada bir konu vardi hatta LG'nin sitesinde bile bu model için yorum yazilmisti ayni kişidir büyük ihtimal hatta yabanci inceleme videolarinda bile vardi.

Hocam eminim burada bir konu vardi hatta LG'nin sitesinde bile bu model için yorum yazilmisti ayni kişidir büyük ihtimal hatta yabanci inceleme videolarinda bile vardi.

Olabilir ama bir kişide olan sorun herkeste ya da her monitörde olacak diye bir şey yok. Teknoloji bu şans işi sonuçta. Kronik bir sorun olsa Rtings'de yazardı olumsuzluk listesine.

Olabilir ama bir kişide olan sorun herkeste ya da her monitörde olacak diye bir şey yok. Teknoloji bu şans işi sonuçta. Kronik bir sorun olsa Rtings'de yazardı olumsuzluk listesine.
Sende anlarsin beni insan cok para bayilinca hic sorun olmasin istiyorda işte teknoloji olunca işin ucu mümkün değil. Bu arada Dell alirsa konu sahibi servis konusunda hiç perişan olmaz. Biz fabrikada eskiden dell iş bilgisayarlari kullanirdik o zaman dolar bazinda da tl bazinda da hayvan gibi paraydi en ufak sikinti da hemen hallediyorlardi.

Valla ne alcaz şaşırsık ya VA alsan ghosting deniyor, İPS alsak ışık sızması, Oled alsak burning vs... en güzeli TN panellermiş vallahi onların hızlılarını çıkarsalardı keşke

Hocam fotografta kamera kotu oldugundan abartili bir ips glow var. Gercekte bu kadar fazla deil sadece koselerde var ve seviyesi cidden az. @Melfinno .

Amazon'dan bunu aldım 0 ölü piksel, ışık sızması sol üstte çok hafif var. Forumlarda gördüğüm sorunlardan herhangi birine rastlamadım. Renklere ayar çektim ve şu an çok güzel gözüküyor. Tavsiye ederim açıkçası.

Dosya Ekleri

• 20231214_181731.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…