4070 Ti Super için hangi marka tercih edilmeli?

Bütçe
35-40k

fatihk0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 4070 Ti Super alma aşamasındayım. N11 üzerinden 9 taksit ile alacağım. Galax almayı düşünüyordum fakat distribütör Gaming.Gen.TR N11 sitesinde betaplus ismiyle satış yaparken kendi sitesinde belirttiği "2 yıl birebir değişim garantisi" ibaresinin geçerli olmadığını söylüyor. Açıkçası Google yorumlarına da bakıldığında hiç güven vermiyorlar.
Birçok marka ve markaların farklı modelleri mevcut.
Palit'te jetstream OC - Infinity 3 OC - GameRock omniblack;
PNY'de verto OC - XLR8 verto Epic OC;
INNO3D'de ise X3 OC var.
Hangi marka model daha iyi bir tier list 4070 Ti Super için bulamadım.
Sizin bildiğiniz, kullanıp memnun kaldığınız marka model önerilerinize açığım. Teşekkürler.

Aynı sorum 4080Super için de geçerli. Bütçemi zorlayabilirsem 4080Super alacağım. Inno3D X3 dikkatimi çekti.

Son düzenleme:
Gaming.Gen.TR'de varsa oradan taksitle Galax alabilirsiniz soğutması attığınız markaların hepsinden daha iyi.
Hocam gaminggen’de vade farkı çıkıyor maalesef. Vade farksız 9 taksit sadece n11’de var. N11’de de farklı isimle sattıkları ve hakkında çok fazla şikayet olduğu için Betaplus’tan almak istemiyorum. Yani sanki Gaminggen ile Betaplus bambaşka politikalar izliyormuş gibi bir durum var. Aslında başından beri de Galax’ta karar kılmıştım.

Bazı konularda da endişelerim var (İade edilmiş veya arızalı ürün göndermeleri gibi). Yorumlarda memnun kaldığını belirtenler var onlara güvenerek almak istiyorum ancak yine de tereddütlerim var. Ayrıca mağazaya 2 soru sordum aldığım cevaplar bu şekilde.

Hocam gaminggen’de vade farkı çıkıyor maalesef. Vade farksız 9 taksit sadece n11’de var. N11’de de farklı isimle sattıkları ve hakkında çok fazla şikayet olduğu için Betaplus’tan almak istemiyorum. Yani sanki Gaminggen ile Betaplus bambaşka politikalar izliyormuş gibi bir durum var. Aslında başından beri de Galax’ta karar kılmıştım.

Bazı konularda da endişelerim var (İade edilmiş veya arızalı ürün göndermeleri gibi). Yorumlarda memnun kaldığını belirtenler var onlara güvenerek almak istiyorum ancak yine de tereddütlerim var. Ayrıca mağazaya 2 soru sordum aldığım cevaplar bu şekilde.
Yani kısaca bu kadar para verip kullanılmış iade edilmiş veya arızalı ürünün itelenmesini istemiyorum. Betaplus ürünün arkasında durmayacak gibi bir izlenim oluşturdular bende. Google yorumlarında da iade değişim kabul etmeyip zorluk yaşattıkları birçok kişi var.
Sırf bu sebepten daha fazla para verip soğutması daha zayıf ürünler almayı kabulleniyorum…

Dosya Ekleri

• IMG_7827.jpeg
    IMG_7827.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Palit 4070Ti Super Gamerock OmniBlack aldım. Teşekkürler herkese.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-11-07 at 08.46.29.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-07 at 08.46.29.jpeg
    152,4 KB · Görüntüleme: 94
Palit 4070 Ti Super GameRock omniblack aldım. Teşekkürler herkese.

Merhaba hocam ben de bu ürünü takip ediyorum gerçi 4070 Ti Super olan bütün kartları takip ediyorum. Aslın da aklım da Sapphire 7900XT Nitro Vapor X almak var ama bu kart da aklımı karıştırmıyor değil. Amazon da şu an 34.362 liraya 9 taksit ile satılıyor. Nasıl soğutması test falan yaptınız mı ve cw var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı