3060 Ti sistemde oyunlarda stuttering oluyor

Anladım bu sorun elektrik kaynaklı olabilir mi acaba?
:D topraklamalı priz alındı düzelmedi. Evin her odasında sistem denendi aynı. :D :D :D Ben bu sorunun tüm forum sitelerindeki palyaçosu oldum. Bir forum sayfasından perma ban yedim çünkü çoğu kullanıcı dalga geçtiğimi düşünüyordu. Admin el atmıştı soruna sonra onu da inandırttılar dalga geçtiğimi düşündü.

:D topraklamalı priz alındı düzelmedi. Evin her odasında sistem denendi aynı. :D :D :D Ben bu sorunun tüm forum sitelerindeki palyaçosu oldum. Bir forum sayfasından perma ban yedim çünkü çoğu kullanıcı dalga geçtiğimi düşünüyordu. Admin el atmıştı soruna sonra onu da inandırttılar dalga geçtiğimi düşündü.
Sana ilk dediğim testi yaptın mı? hala senden veri bekliyorum.

Son düzenleme:
:D topraklamalı priz alındı düzelmedi. Evin her odasında sistem denendi aynı. :D :D :D ben bu sorunun tüm forum sitelerindeki palyaçosu oldum. Bir forum sayfasından perma ban yedim çünkü çoğu kullanıcı dalga geçtiğimi düşünüyordu. Admin el atmıştı soruna sonra onu da inandırttılar dalga geçtiğimi düşündü.

Sıkıntı galiba direk yeni hazır sistem alınca geçer.

:D topraklamalı priz alındı düzelmedi. Evin her odasında sistem denendi aynı. :D :D :D ben bu sorunun tüm forum sitelerindeki palyaçosu oldum. Bir forum sayfasından perma ban yedim çünkü çoğu kullanıcı dalga geçtiğimi düşünüyordu. Admin el atmıştı soruna sonra onu da inandırttılar dalga geçtiğimi düşündü.

Sana ilk dediğim testi yaptın mı? Hala senden veri bekliyorum.

Hayır eve geçim format atıp yapacağım bugün atarım 8 9 gibi.

Dene gör hocam. Umarım sorununu düzeltirsin, nasıl bir illet olduğunu bu stutteringin bilirim. Seni çok iyi anlayabiliyorum.

Format atarım TPM kapatırım driver yeniden indireceğim yani hocam düzelmesi için her şeyi yapmış olacağım düzelmez ise kullanırım böyle 4 5 ay sonra yeni sistem alırım herhalde. Mesela geçen hafta sonu bütün gün oyun oynadım bir takılma bile olmadı dün girdim takılmalar oyatmayacak şekilde galiba düzelir kendiliğinden.

@basimAC

Dene gör hocam. Umarım sorununu düzeltirsin, nasıl bir illet olduğunu bu stutteringin bilirim. Seni çok iyi anlayabiliyorum.

Hocam formattan sonra sorun düzeldi ama her an tekrar edebilir önceden de böyle olmuştu ben biraz daha araştırdım benim yedigim microstuttering miş hafif yiyordum şimdi yok dediğim gibi bir çözümü yok kendiliğinden geçiyor veya devam eder 1 2 güne.

Son düzenleme:
Ben 6700XT kullanıyorum. AMD'nin programı kendi kendine Super Resolution açıyor ben açmama rağmen bu ayar açıldığında senin yaşadığın problemi yaşıyorum. Kaç kez DDU ile AMD programını silmeme rağmen aynı. Kendim o ayarı kapatıp oyunu AMD'den açınca düzeliyor anlamadım gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı