Hocamdeğiştirdim diyorum ya
![]()
![]()
.
Ryzen 5 2600Xden Ryzen 5 5500 geçtim. Aynı.
RAM hocam.
Hocamdeğiştirdim diyorum ya
![]()
![]()
.
Ryzen 5 2600Xden Ryzen 5 5500 geçtim. Aynı.
Ramde hocam ramde 3 sistem topladım diyorum.RAM hocam.
RAM'de hocam RAM'de 3 sistem topladım diyorum.
Anladım bu sorun elektrik kaynaklı olabilir mi acaba?
Sana ilk dediğim testi yaptın mı? hala senden veri bekliyorum.topraklamalı priz alındı düzelmedi. Evin her odasında sistem denendi aynı.
![]()
![]()
Ben bu sorunun tüm forum sitelerindeki palyaçosu oldum. Bir forum sayfasından perma ban yedim çünkü çoğu kullanıcı dalga geçtiğimi düşünüyordu. Admin el atmıştı soruna sonra onu da inandırttılar dalga geçtiğimi düşündü.
topraklamalı priz alındı düzelmedi. Evin her odasında sistem denendi aynı.
![]()
![]()
ben bu sorunun tüm forum sitelerindeki palyaçosu oldum. Bir forum sayfasından perma ban yedim çünkü çoğu kullanıcı dalga geçtiğimi düşünüyordu. Admin el atmıştı soruna sonra onu da inandırttılar dalga geçtiğimi düşündü.
topraklamalı priz alındı düzelmedi. Evin her odasında sistem denendi aynı.
![]()
![]()
ben bu sorunun tüm forum sitelerindeki palyaçosu oldum. Bir forum sayfasından perma ban yedim çünkü çoğu kullanıcı dalga geçtiğimi düşünüyordu. Admin el atmıştı soruna sonra onu da inandırttılar dalga geçtiğimi düşündü.
Sana ilk dediğim testi yaptın mı? Hala senden veri bekliyorum.
Dene gör hocam. Umarım sorununu düzeltirsin, nasıl bir illet olduğunu bu stutteringin bilirim. Seni çok iyi anlayabiliyorum.Sıkıntı galiba direk yeni hazır sistem alınca geçer.
Dene gör hocam. Umarım sorununu düzeltirsin, nasıl bir illet olduğunu bu stutteringin bilirim. Seni çok iyi anlayabiliyorum.
Dene gör hocam. Umarım sorununu düzeltirsin, nasıl bir illet olduğunu bu stutteringin bilirim. Seni çok iyi anlayabiliyorum.
Hala sorun yaşıyor musun ona göre bende format atacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.