Oyun ve gündelik işler için kullanacağımSadece oyun mu oynayacaksınız?
Oyun ve gündelik işler için kullanacağım
Bunu buldum bu arada
![]()
CHERRY-SON / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CHERRY-SON Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Hydro K Pro modeli hakkında bir şikayet gördünüz mü? Yoksa arkadaş ona yükseltebilir. Maalesef hazır sistemlerde ekran kartı için PSU'dan çok kısıyoruz.Güzel sistem ama PSU'yu önermiyorum aynısını kullanmaktayım 3 ayda PSU bozuldu. Aynı ürünle forumda sorun yaşayan birkaç kişi daha gördüm.
Hydro k Pro modeli hakkında bir şikayet gördünüz mü? Yoksa arkadaş ona yükseltebilir. Maalesef hazır sistemlerde ekran kartı için PSU'dan çok kısıyoruz.
Konuda PSU olarak birkaç farklı model var. XPG kasadaki PSU eger kyber 650W ise iş gorür bir model. H3 650 de yine giriş seviyesi bir seçenek. Fakat bu modelde fan konusunda sıkıntı yaşandiğına dair birkaç konu forum içinde de mevcut.
Arızalanma konusu biraz da şans işi tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.