Ulan Mask
Yoctopat
Daha fazla
Beni en azından 5 yıl götürecek 2K monitörde oyun oynayacağım bir sistem arıyorum. Çok anlamıyorum sistem toplamaktan ama en azından 16 GB VRAM olması gerektiğini düşündüm, hazır sistemlerin fiyat anlamında daha uygun olduğu kanısına vardım ama emin değilim yine de. Arasında kaldığım sistemler:
4080 Super sistemler:
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
4070 Ti Super sistem:
www.incehesap.com
Toplama 4070 Ti Super sistem:
www.incehesap.com
Nasıl ilerleyeyim sizce? Bunlar dışında başka sistem önerileriniz varsa veya genel olarak fikir ve görüşleriniz paylaşırsanız çok memnun olurum. Bu sistemler F/P olarak iyi diye düşünüyorum toplamaya kıyasla ama sizin eksik gördüğünüz kısımlar parçalar vs. varsa onları da özelleştirerek ekleyebiliriz. Yardmlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
4080 Super sistemler:
SUNRISE-4080SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG White 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-4080SUPER sistem tavsiyedir. RTX 4080 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.
MIRANA-4080SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG White 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-4080SUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.
4070 Ti Super sistem:
Emirivriv | Intel i5-14400F | 32 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Toplama 4070 Ti Super sistem:
Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!
Nasıl ilerleyeyim sizce? Bunlar dışında başka sistem önerileriniz varsa veya genel olarak fikir ve görüşleriniz paylaşırsanız çok memnun olurum. Bu sistemler F/P olarak iyi diye düşünüyorum toplamaya kıyasla ama sizin eksik gördüğünüz kısımlar parçalar vs. varsa onları da özelleştirerek ekleyebiliriz. Yardmlarınızı bekliyorum arkadaşlar.