4080 Super sisteme 1080p monitör alınmalı mı?

4080 Super gayet mantıklı geldi bana 65k falan fiyat var. Anakart yükseltme ile 70k ya geliyor

4080 güzel ekran kartı. 4090 uygun fiyata denk geldiği için almıştım. 4080 alıyordum. Zaten 4000 serisi ekran kartı. 4070 Ti ve sonrası güzel ürünler. 4070 de iyi bir 1080p de güzel gidiyor. 2K da olabilir çok incelemedim. Alırsan güle güle kullan reis.

4080 güzel ekran kartı. 4090 uygun fiyata denk geldiği için almıştım. 4080 alıyordum. Zaten 4000 serisi ekran kartı. 4070 Ti ve sonrası güzel ürünler. 4070 de iyi bir 1080p de güzel gidiyor. 2K da olabilir çok incelemedim. Alırsan güle güle kullan reis.
Eyvallah reis Vatan da sadece kasa olarak sıkıntılı bir model veriyor onun dışında bir sorun yok. Onu da alıp değiştireceğiz mecbur.

Tamam peki. Güle güle kullanın.
Daha iyi bir 4080 super veya 4070 öneriniz varsa beklerim hocam

Eyvallah reis Vatan da sadece kasa olarak sıkıntılı bir model veriyor onun dışında bir sorun yok. Onu da alıp değiştireceğiz mecbur.

Kasa olarak sıvı soğutucu bağlanıyorsa. Sıcakların değerleri iyiyse kullanabildiğin kadar kullan. Extra para harcama.

Sistemin linkini atarsanız belki parçalarda yardımcı olabiliriz.
Amd olarak bunu düşünüyorum 59k ya i5 12400f de var
Anakart değişimi düşünüyorum çift m2 slotlu

AMD olarak bunu düşünüyorum 59k ya i5 12400F de var
Anakart değişimi düşünüyorum çift M.2 slotlu

Intel i5 12400F´li sistemi önermem AMD tarafından devam edin.

Önerim anakartı B650M-R yapmanız olacaktır. Sistemde kasa ve PSU değiştirilmiyor, siz mağazadan değiştirebilirsen değiştirin. Ancak değiştiremiyorsanız sistemi satın almayın. Rampage PSU´lara güven olmaz. Sistemi tehlikeye atmanın anlamı yok.

Intel i5 12400F´li sistemi önermem AMD tarafından devam edin.

Önerim anakartı B650M-R yapmanız olacaktır. Sistemde kasa ve PSU değiştirilmiyor, siz mağazadan değiştirebilirsen değiştirin. Ancak değiştiremiyorsanız sistemi satın almayın. Rampage PSU´lara güven olmaz. Sistemi tehlikeye atmanın anlamı yok.
Ben de alıp kasayı değiştireyim diyordum bu fiyata 4080 Super bulunmuyor çünkü

Ben de alıp kasayı değiştireyim diyordum bu fiyata 4080 Super bulunmuyor çünkü

Bulunur. Bu sistem var bunu da alabilirsiniz. Siz vatanla görüşün olmaz ise bunu alabilirsiniz. İsterseniz yeni bir konu açıp 4080 Super R5 7500F´li sistem önerisi isteyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı