4080 Super vs 5070 Ti

627848

Decapat
Arkadaşlar, bu iki model arasında kaldım. Aralarında fiyat farkı yok benim için, hangisini almalıyım? Hem içerik üretiyorum hem de oyun oynuyorum.

9070XT al diyen arkadaşlar olacak. Bu sistemimi toplamadan önce de danıştım, herkes AMD'de driver sorunu kalktı, cillop gibi AMD al dedikleri.

İçin 7800XT almıştım fakat driver sorunları çok fazla. İlk önce Custom Resolution olayı rezalet, çok bozuk, zar zor ayarlıyorsunuz ve arada sırada çözünürlük kendi kendine siliniyor. Driver sorunları başlı başına sorun, arada oyun çöküyor, çöktüğünde ise AMD Radeon ayarlarımın hepsi siliniyor. Hız aşırtma yapınca kendi uygulamasından daha çok oluyor. Sağ tıktan direkt Radeona girmek bile sorunlu, girilmiyor. Ekran kartlık bir sorun değil, arkadaşın 7700XT'sini de test için aldığımda aynı DDU ile driver silip tekrar yükleyince de aynı sorun. O yüzden bir daha AMD almayacağım.

Arasındaki fark çok az F/P olan hangisiyse onu al geç ama bence 5070 Ti al daha güncel olsun.

Hocam saf kas gücü olarak 4080 daha iyi DLSS 4 şu an her oyunda yok çok az oyunda var o yüzden ileriye yönelik bir şey istiyorsanız 5070 Ti alabilirsiniz ama çok ileriye dönük düşünmüyorsanız 4080 alabilirsiniz.

Arasındaki fark çok az F/p olan hangisiyse onu al geç ama bence 5070 Ti al daha güncel olsun.
ikiside aynı fiyatta.
Hocam saf kas gücü olarak 4080 daha iyi DLSS 4 şu an her oyunda yok çok az oyunda var o yüzden ileriye yönelik bir şey istiyorsanız 5070 Ti alabilirsiniz ama çok ileriye dönük düşünmüyorsanız 4080 alabilirsiniz.
Fakat dlss 5 çıkınca 4000 serisine gelecek mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı