Arel1
Hectopat
Hocam yukarıda yazmıştım bunu zaten, 4 slotlu bir anakart istediğiniz için başka bir model bulamadım. Giriş seviyesi bir anakart, OC v.s. yapılamaz. Ha birde Wifi alıcısı var, internete kablosuz bağlanabilirsiniz ve anakartda soğutucuda yani VRM'de mevcut. Canavar gibi FPS vermesi şöyle, bu kartlar şuan 2k ekran kartı olarak görünüyor. İlerleyen süreçlerde VRAM yetemeyebilir ve 1080P'de kullanmak zorunda kalabilirsiniz mecburen. Bu olayında 2-3 senesi daha var gibi tahmin ediyorum yani 2k kullanımda. 12GB Vram şimdilik idare eder.Toplama hocam bu sistem her oyun rahat oynanır mı rekabetçi oyunlarda canavar gibi FPS verir mi?
Sizin attığınız anakart orta seviye mi?
1080P'de yüksek grafiklerde çok rahat 6-7 sene sizi götürür diye tahmin ediyorum.
Ssd de ise kaliteden biraz düşürüp hafızayı artırmak isterseniz:
Kaliteli bir şey isterseniz de:
Samsung 970 Evo Plus MZ-V7S1T0BW 1 TB NVME M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Samsung 970 Evo Plus MZ-V7S1T0BW 1 TB NVME M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Toplama yaptığım sistemin birebir aynı olmasada oyun testide şu şekilde:
(Video da 2k çözünürlükte test yapılıyor, 1080P'de daha fazla FPS alabilirsiniz.)
Gamegarajdan bir sistem paylaşmıştım hocam, dilerseniz yapılması gereken özelleştirmeleri yazayım ona da bir bakın. 42K küsür bir fiyatı oluyor onunda. Toplamaya göre 3k biraz daha uygun fiyatlı o sistem ve montajlı bir şekilde gelir hemde. Toplama yaptığımız sistem için birde montajlama yapılması gerek.