40k monitör dahil sistem toplama

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
2700 liraya daha iyi bir Power supplpu yok. Ayrıca arkadaşın topladığı sistem orta segment bir sistem. Gayet yeterli ve safe bir seçenek bence.

Bütçeyi aşmasa onu önercem zaten

İlk atan arkadaşın sistemide iyi değil, RAM uyuşmazlık sorunlu, zamanında önerdik ama sorunlu olduğu sonradan ortaya çıktı, zaten o soğutucu ile soğutamayacak.

@Xitana Toplar.

40K yı veren 45K yı da verir 1 ay falan biriktirip bence bu kadar kasmaya gerek yok bütçe işini

Öyle bir mantık yok, az daha koysun 5070 alsın o zaman.
Bütçe bellidir o bütçeye bakılarak öneri yapılır, 1 yıl daha beklesin 2 katına çıkarsın o zaman.

İlk atan arkadaşın sistemide iyi değil, RAM uyuşmazlık sorunlu, zamanında önerdik ama sorunlu olduğu sonradan ortaya çıktı, zaten o soğutucu ile soğutamayacak.

@Xitana Toplar.

Bütçe bellidir o bütçeye bakılarak öneri yapılır, 1 yıl daha beklesin 2 katına çıkarsın o zaman.

5070 zaten 30K öyle de bir mantık yok hocam attığım anakart 4700TL diğer atan kişinin attığının fiyatını bilmiyorum ama o da en az 2500-3000 vardır adam 1500 lira daha koyamazsa onu alsın ama bunun gibi anakart varken azıcık daha koyup bunu alırdım ben şahsen tercihini kendi yapsın arkadaşımız

@Xitana Toplar.

1500 lira içinde 1 yıl daha beklemez herhalde ama bilemem

Hocam siz bu dünyanın farkında değilsiniz.
Hocam sizin attığınız anakartın fiyatı nedir?

Hocam siz bu dünyanın farkında değilsiniz.
Şimdi baktım sizin attığınız gigabyte anakart 3700 benim attığım 4700 arada 1k fark var

5070 zaten 30K öyle de bir mantık yok hocam attığım anakart 4700TL diğer atan kişinin attığının fiyatını bilmiyorum ama o da en az 2500-3000 vardır adam 1500 lira daha koyamazsa onu alsın ama bunun gibi anakart varken azıcık daha koyup bunu alırdım ben şahsen tercihini kendi yapsın arkadaşımız

1500 lira içinde 1 yıl daha beklemez herhalde ama bilemem

Hocam sizin attığınız anakartın fiyatı nedir?
Fiyatla alakası yok. 1 lira bile koyamayacak insanlar var. Onların nasıl durumda olduğunu bilmiyorsunuz. Belki de adam o parayı yıllarca biriktirdi. 40k alan 45k da alır diye bir şey diyemezsiniz :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı