Daha üstüne çıkamam. Aktif şekilde CS2 oynuyorum. Şu anki monitörüm 75 Hz 15 ms. 24 inçden büyük olmasını istemiyorum. Ekran kartımad HDMI girişi 1 tane var oda şu anki monitörüm. DP girişli monitör lazım.
Daha üstüne çıkamam. Aktif şekilde CS2 oynuyorum. Şu anki monitörüm 75 Hz 15 ms. 24 inçden büyük olmasını istemiyorum. Ekran kartımad HDMI girişi 1 tane var oda şu anki monitörüm. DP girişli monitör lazım.
![]()
Gamepower Bull T10 24'' 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Bull T10 24'' 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Bull T10 24'' 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gamepower Bull T10 24'' 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Bull T10 24'' 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Bull T10 24'' 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hangisini alayım? 144 hz ama bu?![]()
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anladım hocam.Gamepower gameon Dragos falan biraz kalitesiz oluyor ghosting olabiliyor hocam.
Hangisini alayım? 144 Hz ama bu?
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,668291076.html Bu monitörün donanım arşivi izlerken önerdiğini gördüm. En fazla 1.5 ms alındığını gördüm. Ölü pixel satıcıdan kaynaklı olduğunu söylüyorlar. LG nin monitörlerinin kaliteli olduğunu sanmıyordum. Benım aklım hala gamepower olanda ama yine almadan son olarak bir önerinizi duymak istiyorum.144 Hz ile 165 Hz arasında fark yoktur hissedemezsiniz arkadaşın attığı 180 Hz monitörde ghosting ölü piksel ihtimali yüksek o sebeple alınmaz 144 Hz zaten yeterince akıcıdır aksiyon aramaya gerek yok ASUS almanızı öneririm ben LG monitörde iyi bir alternatif olabilir önceliği bence ASUS'a verin yani 4900'e falan çıksanız bunu alın derdim aradaki farka değer fakat sanırım çıkmazsınız o yüzden LG alın.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,668291076.html bu monitörün Donanım Arşivi izlerken önerdiğini gördüm. En fazla 1.5 ms alındığını gördüm. Ölü pixel satıcıdan kaynaklı olduğunu söylüyorlar. LG'nin monitörlerinin kaliteli olduğunu sanmıyordum. Benım aklım hala Gamepower olanda ama yine almadan son olarak bir önerinizi duymak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.