4100 TL PC toplama

Hocam tekrar biriktirecekseniz 2000 TL bandına iyi bir ekran kartı alacaksınız bu kadar zaten RX 560 sadece istediğinizi yapamamakla kalmaz yeni bir oyun çıktığında aynı şekilde onu da oynatamaz yani sizin dediğiniz işte yaş.

Hocam tekrar biriktirecekseniz 2000 TL bandına iyi bir ekran kartı alacaksınız bu kadar zaten RX 560 sadece istediğinizi yapamamakla kalmaz yeni bir oyun çıktığında aynı şekilde onu da oynatamaz yani sizin dediğiniz işte yaş.

Peki bu APU sistemde ekleme yapmadan WWE 2K16 ve WWE 2K21 oynayabilir miyim? PES 2020 falan?

Hocam pek bir şey değişmez. Bana göre o bütçeyle APU alın sonrasında ekran kartı ekleyin. Eğer zamanınız varsa donanım arşivinin sistem yapmasını bekleyin çünkü cidden piyasa altına indiriyor sistemleri. Onun dışında APU almanız sonrasında ekran kartı ekleyip kullanmanız daha iyi.

@StarDustArmy bütçe 5000 olsa nasıl olur?
Denemeye değer, bi toplamayı deniyorum.
CPU: AMD Ryzen 3 1200 İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Anakart: https://www.hepsiburada.com/gigabyt...atx-anakart-p-HBV000012E9ES?magaza=Techburada
RAM (Bundan 2 tane): XPG XPG 8GBX1 3000MHZ Single DDR4 Red Gammix Ram
Kasa: GAMETECH Colder Mesh 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
PSU: https://www.hepsiburada.com/high-po...UfshGAHI5-F6oGyX9xBhVSkmbRi8zS1caAqrVEALw_wcB
SSD: Apacer Panther AS340 480GB 550/520 MB/s 2.5" SATA 6Gb/s SSD Disk - AP480GAS340G-1 - incehesap.com
Ekran kartı: TEMIZ KUTULU GALAX GTX 1050 TI - Galax Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 944186890 @Batman_Dark_Knight
İşlemci düşük kaldı ama ekran kartı GTX 1050 Ti, sizin işinizi düşük ayarlarda da olsa GT 1030 dan daha iyi göreceğini düşünüyorum. Ayrıca sistem upgrade e bayağı açık bir sistem. Böyle idare edersiniz, piyasa düzelince işlemci ve ekran kartı çekersiniz güzel. Piyasa biraz zor düzelir bu yüzden sizin işinizi şuanlık görecek bir sistem yapmayı planladım.
Daha iyi önerisi olan arkadaşları beklerim.
GTX 1050 Ti ın cyberpunk performansı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
eğer yeterli gelirse bu PC yi alabilirsiniz. Not: PC yaklaşık 5300 tuttu.

Son düzenleme:
Denemeye değer, bir toplamayı deniyorum.
CPU: AMD Ryzen 3 1200 İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Anakart: https://www.hepsiburada.com/gigabyt...atx-anakart-p-HBV000012E9ES?magaza=Techburada
RAM (bundan 2 tane): XPG XPG 8GBX1 3000MHZ Single DDR4 Red Gammix Ram
Kasa: GAMETECH Colder Mesh 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
PSU: https://www.hepsiburada.com/high-po...UfshGAHI5-F6oGyX9xBhVSkmbRi8zS1caAqrVEALw_wcB
SSD: Apacer Panther AS340 480GB 550/520 MB/s 2.5" SATA 6Gb/s SSD Disk - AP480GAS340G-1 - incehesap.com
Ekran kartı: TEMIZ KUTULU GALAX GTX 1050 TI - Galax Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 944186890 @Batman_Dark_Knight
İşlemci düşük kaldı ama ekran kartı GTX 1050 Ti, sizin işinizi düşük ayarlarda da olsa GT 1030'dan daha iyi göreceğini düşünüyorum. Ayrıca sistem yükseltme e bayağı açık bir sistem. Böyle idare edersiniz, piyasa düzelince işlemci ve ekran kartı çekersiniz güzel. Piyasa biraz zor düzelir bu yüzden sizin işinizi şu anlık görecek bir sistem yapmayı planladım.
Daha iyi önerisi olan arkadaşları beklerim.
GTX 1050 Ti'ın Cyberpunk performansı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
eğer yeterli gelirse bu PC'yi alabilirsiniz. Not: PC yaklaşık 5300 tuttu.

Aquarius 3T10-1650 | Game Garaj sizin sistemden bazı konularda geri kalsada işlemci ve ekran kartı bakımından daha iyi bir sistem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı