42.000 TL sistem önerisi

Bütçe
42000
Tamamdır hocam şu an 23 Kasım gorunuyor demin baktıgımda 22 Aralık yazıyordu 1000 lira 1000 liradır az para değil vallahi şimdi geriye bir Power olayını netleştırmem kaldı gerekirse masaüstüne gene sererim parçaları.

Hocam sana bu kadar yüksek Power gerekmiyor aslında.
Sen 4 bin çöpe atacaksın diye sana 5 bin e kral Power Supply önerdim.

Hocam sana bu kadar yüksek Power gerekmiyor aslında.
Sen 4 bin çöpe atacaksın diye sana 5 bin e kral Power Supply önerdim.

Onda sunu netleştırmeliyim hocam sizinkini alırsam ileride uzun sure Power değiştirmeden devam edebilirim ya da sistemin yeteceği kadar almak lazım. Ama gene de uyguna ayarlarsam daha iyi hocam oradan arttırdıgım para ile sıvı sogutucuyu güclendirebilirim.

İnce hesapda Amazon fiyatına yakın buldum hatta sogutucuyuda.

Dostum mesajını beğenmediğimden değil fiyattan oraya beğenmedim koydum.

Amazon'da 2600.

@TyReX06 bak attığım linkte zaten seçeneklerde bu da var.

Ne 1 ayı?

Tamam burada 2600 olanını alabilirsin renksiz ve daha ucuz.

Ayrıca orada öyle yazdığına bakma genelde 1 HAFTA-10 günde geliyor.

Sana kalmış 2 tane 2'si de TR piyasasından 1 k daha uygun model atmışım.
Hangisini alacağın sana kalmış.

Aynı model değil mi hocam ince hesapda ak akçede falan göstermiyor normalde bunu.

Onda sunu netleştırmeliyim hocam sizinkini alırsam ileride uzun sure Power değiştirmeden devam edebilirim ya da sistemin yeteceği kadar almak lazım. Ama gene de uyguna ayarlarsam daha iyi hocam oradan arttırdıgım para ile sıvı sogutucuyu güclendirebilirim.

İnce hesapda Amazon fiyatına yakın buldum hatta sogutucuyuda.

Aynı model değil mi hocam ince hesapda ak akçede falan göstermiyor normalde bunu.

Aynısı ama Amazon'dan alın.

Amazon garantisi söz konusu.

Benim M.2 SSD'imin garantisi bitmişti ve sonra bozuldu.
Amazon desteğe bildirdim. Garantisiz ürünü iade alırız dediler dedim dolar arttığı için o zaman ki TL değeri ile şimdi arasında fark var o miktara alamam dedim. Aynı üründen yolladılar. Amazon'un seviyesine başka firma gelemez.

Arctic'in kendi sitesinde bilgiyi yayınlamışlar. Hala almadıysanız bakabilirsiniz.

Almadım hocam şu an için SSD + RAM + anakart + işlemci +ekran kartını almış bulunmakdayım.
Soğutucu Power kasa 3 lüsü için bakınıyorum hâlâ değerli yorumları okuyorum bilgi ediniyorum yarın bu işi bitiririm sanırım baktıkca insanın kafası bulanıyor.

Aynısı ama Amazon'dan alın.

Amazon garantisi söz konusu.

Benim M.2 SSD'imin garantisi bitmişti ve sonra bozuldu.
Amazon desteğe bildirdim. Garantisiz ürünü iade alırız dediler dedim dolar arttığı için o zaman ki TL değeri ile şimdi arasında fark var o miktara alamam dedim. Aynı üründen yolladılar. Amazon'un seviyesine başka firma gelemez.

Tamam hocam Amazon ilk tercihim olacak başka bir alternatif bulamaz isem bir de elimde 750W 80+ PSU var bir deneyim çalıştırmayı baktım yemiyor olmazsa PSU'ya o zaman bakayım.

Almadım hocam şu an için SSD + RAM + anakart + işlemci +ekran kartını almış bulunmakdayım.
Soğutucu Power kasa 3 lüsü için bakınıyorum hâlâ değerli yorumları okuyorum bilgi ediniyorum yarın bu işi bitiririm sanırım baktıkca insanın kafası bulanıyor.

Tamam hocam Amazon ilk tercihim olacak başka bir alternatif bulamaz isem bir de elimde 750W 80+ PSU var bir deneyim çalıştırmayı baktım yemiyor olmazsa PSU'ya o zaman bakayım.

Elinizde ki ürün ne?

Şunu alabilirsiniz.

Elinizde ki ürün ne?

Şunu alabilirsiniz.

Elimdeki ürün bu hocam

Bana böyle tekliflerle gelin hocam işte :D ucuz olsun iyi olsun bunu da hemen değerlemeye alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı