4300 TL Hazır Sistem

Gameekstra sitesinde sıkıntı yaşayan çok insan var, ayrıca iade almamakta çok ısrarcılar. O siteden almanızı tavsiye etmem. Ryzen sistem toplamak daha mantıklı olur.
 
SSD'den kat kat güzellikler var sistemde. SSD'ye mi takıldın? 240 GB SSD için hiç bir geleceği olmayan güncellemeye kapalı 7. nesil İntel işlemcili, 8 GB ADATA RAM'li ve yine hiç bir geleceği olmayan ve güncellemeye kapalı 270 yonga sistemli bir anakartı olan bir sistem mi alsın?
 
@.I.N.И.A. Ben RYZEN sistem istemiyorum onun için bu kasayı tercih ettim. Eğer Intel için önerilerin varsa yardımcı olursan sevinirim.
Şu an İntel sistem almanın bir mantığı yok. Ucuz B ve H serisi anakartları bekleyin. Neden İntel? Ryzen size daha iyisini sunuyor. Kusra bakma aynı fiyata R5 1600 işlemcili bir sistem alınabiliniyorken sırf İntel diye i3 8100 sistem dizecek halim yok. Önyargılarını kıramıyorsan istediğin sistemi alabilirsin.
 
Son düzenleme:
Bahsettiğin anakart 520 TL! ASRock AB350M daha ucuz ve aralarında çok fark yok. Bahsettiğin güç kaynakla birlikte gelen kasa 12V kanalından 408W veriyor, şu anlık yeter, ama gelecekte ekran kartı yükseltmelerinde sıkıntı yaratabilir, ben bu kasayı tavsiye ederim Akasa Venom LX 600W 80+ Bronze 3x12cm Fanlı, Pencereli USB 3.0 Oyuncu Kasası.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı