Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 5600 İşlemci
MSI B550-A PRO Anakart
XPG Gammix D35 32GB (4x8) 3600MHz CL18 RAM
ID-Cooling Frostflow X 240 Soğutucu
Powercolor Fighter RX 6600 XT 8GB
WD Blue 1TB + WD Blue 1TB + WD Purple 1TB HDD + Adata Ultimate SU 650 240G + Samsung PM991A 256G SSD + WD Blue SN580 1TB SSD
MSI MAG Forge 100M + 4x ID Cooling XF12025-SD Fan
Silverstone Strider Essential 500W 80+ Bronze (ST50F-ES230)
3x Lenovo Legion R25F-30 240Hz Monitor
- Meslek
- Memur
- Profil Kapağı
- 1523109432
Kasa, PSU ve HDD dışında beğendim sistemi.
Kasayı beğenmeme sebebim önünün kapalı olması. Kesinlikle önü açık bir kasa almanızı tavsiye ederim.
PSU'ya gelirsek, böyle bir sisteme daha iyi, bilindik bir PSU takılmalı. Gamepower hakkında ne bir yorum ne de bir kaynak var yabancı sitelerde. Bildiğimiz bir Çin markası gibi duruyor.
Bu sisteme en azından bir zamanlar Tier List'de adı iyi yerlerde geçmiş Silverstone Strider 500W 80+ yakışır.
HDD'ye gelirsek, Seagate Barrucada'ya laf ettiğimden değil, SSD olmadığından beğenmedim. Bu sisteme önce Adata SU650 240GB tarzında bir SSD alıp sonradan HDD eklemek çok daha iyi olur.
Kısacası ben olsam bu üç parçayı kesinlikle değiştirirdim. Yine de karar sizin.
Kasayı beğenmeme sebebim önünün kapalı olması. Kesinlikle önü açık bir kasa almanızı tavsiye ederim.
PSU'ya gelirsek, böyle bir sisteme daha iyi, bilindik bir PSU takılmalı. Gamepower hakkında ne bir yorum ne de bir kaynak var yabancı sitelerde. Bildiğimiz bir Çin markası gibi duruyor.
Bu sisteme en azından bir zamanlar Tier List'de adı iyi yerlerde geçmiş Silverstone Strider 500W 80+ yakışır.
HDD'ye gelirsek, Seagate Barrucada'ya laf ettiğimden değil, SSD olmadığından beğenmedim. Bu sisteme önce Adata SU650 240GB tarzında bir SSD alıp sonradan HDD eklemek çok daha iyi olur.
Kısacası ben olsam bu üç parçayı kesinlikle değiştirirdim. Yine de karar sizin.