Hocam konuyla alakası yok ama Gigabyte RTX 2060 Süper Windforce ekran kartı alınır mı ? Isınma sorunu olduğu söyleniyor doğru mudur?Güzel sistem, alınabilir.
Hocam konuyla alakası yok ama Gigabyte RTX 2060 Süper Windforce ekran kartı alınır mı ? Isınma sorunu olduğu söyleniyor doğru mudur?Güzel sistem, alınabilir.
Güzel sistem, alınabilir.
Kankam stokta bulunmuyor haberin olsun. Belki gözünden kaçmıştırMerhabalar,
Parçaları tek tek kampanyalardan denk getirip almak ya da bu tarz sistemleri sağlayan platformları tek tek incelemek olsun, yapmadığım şey kalmadı açıkcası. Affınıza sığınarak bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Çok fazla vaktim olmadığı için de direkt sistemi alayım ve kurulu gelsin konusunda karar kıldım.
Şu an 4300 TL olan HERMES-G3560S sistemini almayı planlıyorum.
HERMES-G3560S/AMD Ryzen 5 3500X/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
HERMES-G3560S/AMD Ryzen 5 3500X/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HERMES-G3560S ITOPYA'da.www.itopya.com
Sanırım PSU ile ilgili değişiklik yapmam tavsiye edilecek. Bense o değişikliği şu an değil, deneyimledikten sonra yapmayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir? Paylaşabilirseniz gerçekten memnun olurum. Herkese iyi haftasonları dilerim.
Kankam stokta bulunmuyor haberin olsun. Belki gözünden kaçmıştır![]()
İncele ;
Genel Bilgisayar Toplama Rehberi (Tavsiye içerir)
Merhaba, bu konuda çoğu bütçeye uygun sistem önerilerinde ve tavsiyelerinde bulunacağım. Her konuya tavsiye vermekten sıkıldık hepimiz. Aşağıda birçok bütçeye göre tavsiyeler var. Tavsiyeler; 1) Ekran kartı iyi, diğer bileşenleri kötü hazır sistemlerden uzak durun. 2) Çoğu forumda önerilmeyen...www.technopat.net
Kanka ben de bu konularda kötüyüm. Pek bir bir bilgim yok. Ama memnunsan güle güle kullanman dileğiyle.Hocam merhaba,
Resimdeki sistemi aldım, çok fazla araştırdım ama bazı konularda tam olarak anlayamıyorum tabi ama bu sistemin başarılı olduğuna inanıyorum.
Teşekkürler hocam, orayı da inceledim. Sizin ve diğer değerli arkadaşların yorumlarını da inceledikten sonra resimdeki bilgisayarı aldım. Pişman etmeyecektir umarım.
@A5C9 Güzel sistem olmuş. Anakartı Gaming PLUS alsanız daha iyi olurmuş lakin iş görür. Hayırlı olsun.
Kanka ben de bu konularda kötüyüm. Pek bir bir bilgim yok. Ama memnunsan güle güle kullanman dileğiyle.
Umarım beklentilerini karşılar.Teşekkürler hocam, bütçeyi max 4500 TL'ye çıkardığım için bazı parçalardan kısıp bazı parçalara ayırmam gerekti. Çok teşekkürler
Ben de pek anlamıyorum hocam, yaklaşık yarım saat önce verdim siparişi. Geldikten sonra göreceğiz bakalım nasıl olacak![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.