4300 TL sistem toplama

Merhabalar,

Parçaları tek tek kampanyalardan denk getirip almak ya da bu tarz sistemleri sağlayan platformları tek tek incelemek olsun, yapmadığım şey kalmadı açıkcası. Affınıza sığınarak bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Çok fazla vaktim olmadığı için de direkt sistemi alayım ve kurulu gelsin konusunda karar kıldım.

Şu an 4300 TL olan HERMES-G3560S sistemini almayı planlıyorum.

Sanırım PSU ile ilgili değişiklik yapmam tavsiye edilecek. Bense o değişikliği şu an değil, deneyimledikten sonra yapmayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir? Paylaşabilirseniz gerçekten memnun olurum. Herkese iyi haftasonları dilerim.
Kankam stokta bulunmuyor haberin olsun. Belki gözünden kaçmıştır :D

İncele ;

Kankam stokta bulunmuyor haberin olsun. Belki gözünden kaçmıştır :D

Hocam merhaba,

Resimdeki sistemi aldım, çok fazla araştırdım ama bazı konularda tam olarak anlayamıyorum tabi ama bu sistemin başarılı olduğuna inanıyorum.
İncele ;

Teşekkürler hocam, orayı da inceledim. Sizin ve diğer değerli arkadaşların yorumlarını da inceledikten sonra resimdeki bilgisayarı aldım. Pişman etmeyecektir umarım.

Dosya Ekleri

• Screen Shot 2020-02-16 at 21.19.43.png
    Screen Shot 2020-02-16 at 21.19.43.png
    36,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screen Shot 2020-02-16 at 21.19.43.png
    Screen Shot 2020-02-16 at 21.19.43.png
    36,6 KB · Görüntüleme: 27
Hocam merhaba,

Resimdeki sistemi aldım, çok fazla araştırdım ama bazı konularda tam olarak anlayamıyorum tabi ama bu sistemin başarılı olduğuna inanıyorum.

Teşekkürler hocam, orayı da inceledim. Sizin ve diğer değerli arkadaşların yorumlarını da inceledikten sonra resimdeki bilgisayarı aldım. Pişman etmeyecektir umarım.
Kanka ben de bu konularda kötüyüm. Pek bir bir bilgim yok. Ama memnunsan güle güle kullanman dileğiyle.

@A5C9 Güzel sistem olmuş. Anakartı Gaming PLUS alsanız daha iyi olurmuş lakin iş görür :) . Hayırlı olsun.

Teşekkürler hocam, bütçeyi max 4500 TL'ye çıkardığım için bazı parçalardan kısıp bazı parçalara ayırmam gerekti. Çok teşekkürler :)
Kanka ben de bu konularda kötüyüm. Pek bir bir bilgim yok. Ama memnunsan güle güle kullanman dileğiyle.

Ben de pek anlamıyorum hocam, yaklaşık yarım saat önce verdim siparişi. Geldikten sonra göreceğiz bakalım nasıl olacak :)

Teşekkürler hocam, bütçeyi max 4500 TL'ye çıkardığım için bazı parçalardan kısıp bazı parçalara ayırmam gerekti. Çok teşekkürler :)

Ben de pek anlamıyorum hocam, yaklaşık yarım saat önce verdim siparişi. Geldikten sonra göreceğiz bakalım nasıl olacak :)
Umarım beklentilerini karşılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı