4300 TL'ye RX580'li Hazır Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar hazır sistem olarak bu sistemi önerir misiniz?
Artıları ve eksileri konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
Hypnotic 2680 (Donanım Arşivi) Ryzen 5 2600 3.40GHz 8GB 1TB RX 580 Pulse 8 GB Gaming (Oyuncu) Bilgisayar - incehesap.com
Sistem gayet iyi 80+ ve %85 verimliliğe sahip bir PSU kötü değil hatta gayet iyi.
Afedersiniz ama yaptığınız alenen marka takıntısıdır. Ben 1 Gamepower yapımı PSU'nun sorun yarattıgını duymadım.

Keza kasa da öyle gayet şık ve kaliteli bir ürün buradaki gereksiz yorumlara bakma "beğenmedim" gerekçesi arıyorlar zira.

Kimse kasaya iyi diyemiyor fark ettin mi?
Herkes bir şey katma derdinde.
Sen sen ol Everest gibi bir marka kullanma ama Technopat yorumlarına bakarsan hiçbir şeyin begenilmediginin her PSU'nun Corsair marka olması gerektiğini sanırsın
hayır bu yanlış.

Son olarak D-C konusu var yani çift kanallı RAM kısaca 1 değil 2 RAM kullansa iyi olur demiş doğrudur ama 3-4 FPS dışında sorun yaşamazsın ha ayrıca bir 8 GB daha ekleyip yükseltme imkanın var.

Kasa gayet iyi öneririm kötüleyecek bir şey bulamadım bende geympavır var onu kötüleyeyim en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne demey çalıştığınızı anlayamadım ben.
2x8 RAM yapın demeye çalışıyor ama herkesin anlayacağı şekilde söylemiyor :)
Sistem fiyatına göre güzel bence. Kasa ve PSU normal bir kullanıcıyı üzmez sonuçta bunlar sertifikalı ürünler. Bu PC'yi alan adam sisteme fazla güç verip 5 GHz hıza çıkarmayacakya işlemci gücünü normal bir kullanıcıya gayet yeterli.
-Ziraat taksit olayı bankakart combo dediği ziraat oluyor ama komisyon koyuyor.
-Herhangi bir arıza durumunda ilk 14 günden sonra garanti ile muhattap olursun aldığın ürünler kendi içinde hepsi garantili parçalardır garantiye yollarsın.
Zam gelmiş ama şu sistemde iyi Rx 590 var içinde güç kaynağı değiştirilik alınabilir.
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı

Sistem gayet iyi 80+ ve %85 verimliliğe sahip bir PSU kötü değil hatta gayet iyi.
Afedersiniz ama yaptığınız alenen marka takıntısıdır.Ben 1 Gamepower yapımı PSU'nun sorun yarattıgını duymadım.

Keza kasa da öyle gayet şık ve kaliteli bir ürün burdaki gereksiz yorumlara bakma "beğenmedim" gerekçesi arıyorlar zira.

Kimse kasaya iyi diyemiyor farkettin mi?
Herkes birşey katma derdinde.
Sen sen ol Everest gibi bir marka kullanma ama Technopat yorumlarına bakarsan hiçbirşeyin begenilmediginin her PSU'nun Corsair marka olması gerektiğini sanırsın
hayır bu yanlış.

Son olarak D-C konusu var yani çift kanallı ram kısaca 1 değil 2 ram kullansa iyi olur demiş doğrudur ama 3-4 fps dışında sorun yaşamazsın ha ayrıca bir 8 GB daha ekleyip yükseltme imkanın var.

Kasa gayet iyi öneririm kötüleyecek birşey bulamadım bende geympavır var onu kötüleyeyim en iyisi.
Yorumun için çok teşekkür ederim.

Kalitesiz. Merdiven altı Çin'de üretilen dandik parçalar. Üstüne sadece logo basılıyor.
Kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsun. Kaçtane ürününü kullandında memnun kalmadın ? Olaya Fiyat performans olarak bakarsan gayet uygun ürünler. Paran varsa git 500-1000 TL lik PSU al 250 TL'lik fiyat bandına göre normal bir kullanıcıyı üzmeyecek ürünler.

• Beğen
İfadeler: MkC
Kalitesiz. Merdiven altı Çin'de üretilen dandik parçalar. Üstüne sadece logo basılıyor.

2 tane RAM olsa daha iyi olur. Örneğin 8 GB RAM alacaksanız 2 tane 4 GB kit olarak alın.
GamePower Ana binasından konuşuyor olmalısın bu kadar emin olduğuna göre
Marka takıntısı iyi değildir arkadaşlar,yapmayın.
Daha önce deneyimlemediginiz ürünler hakkında kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayın.

Hocam ne deney çalıştığınızı anlayamadım ben?
Hocam Ryzen sistemlerde Dual Channel yani çift kanal RAM olmadan sıkıntı yaşarsınız, sürekli FPS drop, ve düşük FPS sorunu ile karşı karşıya kalırsınız. Ben yaşadım, biliyorum. Bütçeniz varsa 2x8GB 3000 Mhz. RAM alın.

GamePower Ana binasından konuşuyor olmalısın bu kadar emin olduğuna göre
Marka takıntısı iyi değildir arkadaşlar,yapmayın.
Daha önce deneyimlemediginiz ürünler hakkında kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayın.
Ana binasından konuşmuyorum ama eminim. Forumdaki Gamepower konularına bak hepsi bozuluyor.

2 tane RAM olsa daha iyi olur. Örneğin 8 GB RAM alacaksanız 2 tane 4 GB kit olarak alın.
Hocam insan atıp tutar marka karalar da bu kadar atmaz Merdiven altı Çin'de üretilen nedir ya Alnı ak şekilde 80 Plus Bronze sertifakasını almış bir PSU ve ful temperli cama sahip bir kasa ahahah rezil bir yorum. Ne yapalım 2 3 katını ödeyerek Corsair'e mi tapalım?

2 slot bir anakartta dual kullanmak için 4 4 8GB şeklinde RAM kullanılmaz upgrade için tek slot 8GB veya dual için 8 8 16GB RAM kullanılır. Bilmeden yorum yapmayın
Afedersiniz ama yaptığınız alenen marka takıntısıdır. Ben 1 Gamepower yapımı PSU'nun sorun yarattıgını duymadım.

Keza kasa da öyle gayet şık ve kaliteli bir ürün buradaki gereksiz yorumlara bakma "beğenmedim" gerekçesi arıyorlar zira.

Kimse kasaya iyi diyemiyor fark ettin mi?
Herkes bir şey katma derdinde.
Sen sen ol Everest gibi bir marka kullanma ama Technopat yorumlarına bakarsan hiçbir şeyin begenilmediginin her PSU'nun Corsair marka olması gerektiğini sanırsın.
Hayır bu yanlış.

Son olarak D-C konusu var yani çift kanallı RAM kısaca 1 değil 2 RAM kullansa iyi olur demiş doğrudur ama 3-4 FPS dışında sorun yaşamazsın ha ayrıca bir 8 GB daha ekleyip yükseltme imkanın var.

Kasa gayet iyi öneririm kötüleyecek bir şey bulamadım bende geympavır var onu kötüleyeyim en iyisi.
Hocam alnından öpmek lazım seni Corsair önerirsin almaya gücü yetmek uygun fiyata iyi bir şeyler önerirsin Çin üretimi der çok garip bir millete sahibiz.

hocam insan atıp tutar marka karalar da bu kadar atmaz Merdiven altı Çin'de üretilen nedir ya Alnı ak şekilde 80 plus Bronze sertifakasını almış bir psu ve ful temperli cama sahip bir kasa ahahah rezil bir yorum. Napalım 2 3 katını ödeyerek Corsair'e mi tapalım

2 slot bir anakartta dual kullanmak için 4 4 8GB şeklinde ram kullanılmaz upgrade için tek slot 8GB veya dual için 8 8 16GB ram kullanılır. Bilmeden yorum yapmayın

Hocam alnından öpmek lazım seni Corsair önerirsin almaya gücü yetmek uygun fiyata iyi birşeyler önerirsin Çin üretimi der çok garip bir millete sahibiz.

Biraz araştırma ile daha iyi bir PSU ve kasa alınabilir. Bir ay önce Corsair Carbide Spec-04 ve VS600 PSU'yu bundle halinde 520₺ ye almıştım. Şu anda sanırım dolar kuru arttığı için 570₺ civarında. 2-3 katı fiyatı olduğunu zannetmiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı