Hocam girememe şansınız var 20 puan eksik ancak denemekten zarar gelmez. Bence oranın müdürü ile görüşün ve kendinizi anlatın.Arkadaşlar LGS sonuçlarım böyle.
Eki Görüntüle 2215821
Ve istediğim lise bu.
Eki Görüntüle 2215822
Bu liseye gidebilme ihtimalim var mı sizce?
Fakat siz 2023'e göre değerlendirmişsiniz. 2023, 2024'e göre daha kolay olduğundan 2022'ye bakmak daha doğru sonuç vermez mi sizce?Hocam girememe şansınız var 20 puan eksik ancak denemekten zarar gelmez. Bence oranın müdürü ile görüşün ve kendinizi anlatın.
O konuları tam olarak bilmiyorum ancak benim düşünceme göre puan yetmiyorsa müdür ile konuşarak giriş yapabiliyorsun.Fakat siz 2023'e göre değerlendirmişsiniz. 2023, 2024'e göre daha kolay olduğundan 2022'ye bakmak daha doğru sonuç vermez mi sizce?
Bence işe yaramaz çünkü diğer öğrencilerin hakkına girmek olur bu.O konuları tam olarak bilmiyorum ancak benim düşünceme göre puan yetmiyorsa müdür ile konuşarak giriş yapabiliyorsun.
Aynen.Merkezi yerleştirme ile müdür ile konuşup ne yapacaksınız. Şansınıza ve tercihinize ne gelirse o.
4.82 yüzdelikle çok zor hocam hatta imkansızArkadaşlar LGS sonuçlarım böyle.
Eki Görüntüle 2215821
Ve istediğim lise bu.
Eki Görüntüle 2215822
Bu liseye gidebilme ihtimalim var mı sizce?
Gelir bence.Merhaba 2.98 e hacı şöhret gelir mi hocam
Anladım hocam ilk sıralara yazdım zaten.4.82 yüzdelikle çok zor hocam hatta imkansız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.